ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

13/10/2020 14:22:25
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Programa municipal formació a famílies

Programa de formació a famílies

El programa de formació a família és un programa d'acció comunitària que inclou activitats dirigides, fonamentalment, a tots els pares i mares del municipi. És una proposta oberta de xerrades i altres activitats relacionades amb diferents àmbits, temàtiques i interessos educatius que, actualment poden tenir les famílies.
Les activitats són obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, tot i que en algun cas hi haurà limitació del número de participants en funció de les característiques de la proposta.
Donada la situació sanitària actual, aquest curs 2020-2021 reprenem les activitats en format on-line.
Aquestes sessions s’enregistraran i es podran consultar en qualsevol moment al web de Ciutat Educadora.

Programa de l'Escola municipal de mares i pares

La situació de confinament creada per la pandèmia de l'COVID-19 ens està portant a l'escola i les famílies a viure experiències noves, plenes d'incertesa i inseguretats. L'esforç per part de tots i totes per adaptar-se als canvis està sent gran i digne de reconeixement. Cal, també, que visquem aquesta situació com una oportunitat per desenvolupar el millor de nosaltres mateixos i, sobretot, per ajudar als nostres fills i filles a enfrontar-se a experiències canviants davant les que, sovint, no es disposa de solucions prèvies i definitives.
L’escola Municipal de Mares i pares vol oferir pautes, orientacions i recursos ajudin a gestionar aquesta situació i donar suport en l’acompanyament educatiu com emocional dels vostres fills i filles.

Activitats dirigides a millorar les competències digitals de les famílies

La necessitat de recórrer a la formació online forçada per l’entorn sanitari actual ha obligat a moltes famílies a aprendre a utilitzar eines informàtiques d’un dia per l’altre. Des de l’escola Municipal de Mares i Pares volem facilitar-vos aquest aprenentatge amb el curs online de desenvolupament de competències digitals per a famílies.

1. Taller pràctic sobre el funcionament del Gmail i del Google Drive.
Dimecres 14 d’octubre a les 17.30h (plataforma meet)

2. Taller pràctic sobre el funcionament de Google Classroom. Dues sessions complemèntaries:
Dimarts 20 d’octubre a les 17.30h, Dijous 22 d’octubre a les 17.30h

INSCRIPCIÓ ALS TALLERSescola de mares i pares

PROPERAMENT: Activitats dirigides a millorar l'acompanyament emocional de les famílies.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades