ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/11/2020 10:01:03
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Fòrum empresarialEstem vivim una època de canvis, uns canvis que intuíem però s’han vist accelerats, ampliats i modificats amb impacte en les vessants socials com empresarials per l’arribada d’una pandèmia global que ha truncat la nostra vida, els nostres costums i hàbits més senzills.

En aquest entorn, la innovació com a eina i palanca de progrés esdevé fonamental per tal que les societats que restin estancades i sense el progrés demandat puguin continuar desenvolupant-se. Les ciutats són escenaris protagonistes on aquestes innovacions es dissenyen i es practiquen per tots els agents, des de les empreses als propis ciutadans.

Aquest Fòrum Empresarial pretén establir un marc de reflexió per tal que sorgeixin les idees i els projectes que aportin un millor futur per tots plegats, per això presentem tres experiències de tres empreses ubicades a Sant Boi de Llobregat que han sabut renovar-se, Innovar en moment complicats com està sent l'actual:imatge de fòrum empresarial

Temàtica: La Innovació en el sector empresarial en moments difícils que requereixen de totes les eines possibles per poder transformar, crear o adaptar les empreses a la situació actual.

Data: 17 de novembre de 2020
Horari: de 10 a 11 hores

Programa

BENVINGUDA
Per part de l'Alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Sra. Lluïsa Moret.

PONÈNCIA
- OCEANS BLAUS D’INNOVACIÓ, Sr. Joan Sansaloni, Gerent del programa Innovació. ACCIÓ, Generalitat de Catalunya.

CONVERSAREM AMB:
diferents empresàries i empresaris que han posat en marxa experiències innovadores:

- PROMAUT Engineering Solutions, empresa referent en solucions d'enginyeria d’automatització. Sr. Joan Matutano, Soci fundador i President i la Sra. Núria Mañes, Business manager.

- EVARM, empresa d'enginyeria referent que dóna solucions de mobilitat sostenible amb combustibles alternatius. Sr. Xavier Ribas, Gerent.

- PROMERCA, empresa referent especialitzada en envasat de sucres, edulcorants, xocolata i cafè en format individualitzat. Sr. Jordi Tomás, Director General.

TORN DE PREGUNTES

COMIAT I AGRAÏMENTS
a càrrec de la Regidora de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Sra. Elisabet Latorre.

Format: Streaming (gravació amb presència dels ponents) a Cal Ninyo.
A les empreses que realitzin la inscripció se'ls farà arribar l'enllaç virtual de l'acte.

Formulari inscripció

Informació: forumempresarial@santboi.cat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades