ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/10/2020 02:25:06 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

forum

Volem agrair l'assintència a la quinzena edició del Fòrum empresarial de Sant Boi, que es va celebrar el dimarts dia 17 de març de 2015 a l’hotel El Castell. Aquest cop hi vau assistir 150 persones.
La trobada va comptar amb la participació de la directora general d’ESADE, Eugenia Bieto, que va parlar sobre la importància de la formació en el món de l’empresa i que va defensar una gestió empresarial basada en els valors.
Tal com va explicar Eugenia Bieto, ens calen líders amb pensament estratègic, creativitat, capacitat per treballar en equip i que creguin en els valors del respecte als altres, la diversitat, la contribució al bé social i l'ètica empresarial.
La formació empresarial és avui dia una eina fonamental per avançar. La necessitem per facilitar el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat i per seguir fent de Sant Boi una ciutat plena d’oportunitats.

Tot seguit, podeu consultar les imatges de la trobada
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades