ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/10/2019 12:16:45
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Dia: divendres 4 d'octubre de 2019
Lloc: Equipament Can Massallera
Preu: 10 €
Hora: 21h

IX Sopar de la solidaritat de Sant Boi. Per la solidaritat!

Des de fa nou anys el sopar de la solidaritat és l'espai de trobada de les entitats de cooperació de la ciutat i també d'aquelles persones que hi estan vinculades. És un espai per teixir complicitats i renovar de manera compartida la il·lusió i el compromís amb la solidaritat.

La col·laboració de Juan Ciudad-ONGD, entitat membre del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu és crucial des de fa sis anys. Posen la il·lusió i l'esforç per preparar un menú equilibrat, vegetarià i de proximitat, que beu de la diversitat de cultures de la ciutat.

Juan Ciudad-ONGD és una ONG sorgida l'any 1991 de l'orde dels Germans de Sant Joan de Déu, amb l'objectiu de lluitar contra la pobresa mitjançant la creació i millora dels serveis d'atenció sociosanitària en països empobrits, a través dels centres sociosanitaris que gestiona Sant Joan de Déu arreu del món.

A Sant Boi de Llobregat, el llarg arrelament de l'Orde Hospitalari es vincula amb la història del Centre Sanitari Sant Joan de Déu (fundat el 1854 i adquirit per l'Orde Hospitalari el 1895) i a l'Hospital de Sant Boi, actualment integrats en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. De fet, la llarga història dels centres de salut mental a la ciutat n'ha esdevingut un eix identitari i alhora estratègic.

El IX Sopar de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat ha estat possible gràcies a un treball intern amb diversos àmbits del Parc Sanitari i de la col·laboració de persones voluntàries que han volgut posar el seu gra de sorra tot participant en l'organització d'aquest sopar.

Els diners recaptats amb el del Barrejant es destinaran als projecte hospitalari de la Fun­dació Juan Ciudad ONGD al Senegal

Posteriorment al sopar tindrà lloc l'espectacle de poesia i música "Un mar de paraules". Una proposta de creació comunitària cuinada durant mesos, a foc lent, amb poemes, músiques i danses. Un homenatge transoceànic a la poetessa catalana Rosa Leveroni i Valls i la cubana Carilda Oliver Labra per celebrar la solidaritat entre els pobles. Un diàleg entre tres disciplines artístiques de la mà de Veus de poetes, l'orquestra de vents Blai Brass de l'Escola de Música Blai Net i la companyia Migro Danza, per unir els pobles amb la més forta aliança: la de l’art i la cultura a través dels versos, les melodies i els moviments.

Menú:

1er plat: Amanida de mill i quinoa
2on plat: Lasanya vegetal
Postres: Peres al vi
Pa, aigua, vi

  • INSCRIPCIÓ TANCADA
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades