ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

22/05/2020 14:10:18
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Seguretat alimentària

Recomanacions per als establiments minoristes d’alimentació i aquells que fan repartiment a domicili.

En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, els establiments del sector alimentari oberts al públic o que fan repartiment a domicili han de seguir complint les normes generals de seguretat alimentària així com les normes de prevenció de la malaltia.

L’Ajuntament de Sant Boi ha recollit aquestes indicacions per facilitar-ne l’accés
Aquesta informació s’actualitzarà en funció de les noves indicacions segons l’evolució de la pandèmia.

- Recomanacions per als establiments minoristes d’alimentació. (Fase 1)

- Recomanacions per als establiments de restauració que realitzin recollida de menjars al mateix establiment i/o repartiment a domicili. (Fase 1)

Més informació:

A l’apartat Seguretat alimentària i COVID-19 del web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, trobareu tota la informació actualitzada per a establiments, professionals i consumidors.

A la la Guia de reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2, trobareu informació per als establiments que vulguin reforçar i/o avaluar la seva capacitat d’implementar els requisits per evitar la propagació del coronavirus als seus locals i protegir les persones de la infecció.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades