ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

21/11/2020 14:24:34
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Pla d'obertura progressiva d'activitats

La Generalitat de Catalunya ha acordat iniciar a partir del dia 23 de novembre la reobertura progressiva d'algunes activitats a tot Catalunya, en el marc d'un procés de revisió gradual de les mesures vigents per fer front a la COVID-19.

La situació actual continua essent d'alt risc epidemiològic i, per tant, les autoritats reclamen la col·laboració de tothom per a l'estricte compliment de les mesures d'autoprotecció.

La revisió de la intensitat de les mesures i l'obertura progressiva d'activitats per part de la Generalitat de Catalunya es farà en 4 fases o trams. El pas d'una fase a l'altra es decidirà en funció de les dades epidemiològiques de cada moment.

Més informació: Canal Salut

Infografia: Mesures del tram 1 (a partir del 23 de novembre)

Infografia: Obertura d'activitats per trams

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades