ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2019 09:19:11
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Novetats

tramits

Els trÓmits amb l'Ajuntament de Sant Boi ja es poden fer electr˛nicament amb el m˛bil, la tauleta o l'ordinador.
L'Administraciˇ municipal ofereix aixÝ una millor atenciˇ a les necessitats de la ciutadania.
Una atenciˇ mÚs c˛moda, mÚs rÓpida i en un entorn segur perquŔ tothom pugui fer les seves gestions des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia.

Des de quan?

A partir del dia 4 de marš, els trÓmits es poden fer ja digitalment.

Quins trÓmits es poden fer digitalment?

La gran majoria. Fins ara hi havia una vintena de trÓmits digitalitzats (per exemple, els volants d'empadronament o les llicŔncies necessÓries per obrir un negoci); a partir d'ara ho seran tots els que gestiona l'Ajuntament, Ús a dir, mÚs de 400 en total (com els relacionats amb les llicŔncies d'obres, la comunicaciˇ de dades bancÓries o la presentaciˇ d'alĚlegacions).

Quins avantatges tÚ la tramitaciˇ electr˛nica?

Fer un trÓmit per Internet Ús mÚs fÓcil, mÚs c˛mode i mÚs rÓpid. Evita desplašaments i cues innecessÓries.
Els trÓmits electr˛nics es poden fer des de qualsevol lloc (amb el m˛bil, la tauleta i l'ordinador) i en qualsevol moment, perquŔ estan disponibles les 24 hores dels 365 dies de l'any.

QuŔ cal fer per poder tramitar electr˛nicament?

Cal anar a www.santboi.cat/tramitsdigitals. A la Guia de trÓmits, s'ha de buscar el trÓmit concret i aleshores clicar a 'Tramitar'.

Cal fer alguna cosa mÚs?

Per a la majoria dels trÓmits, cal tenirl'idCat m˛bil o qualsevol tipus de certificat digital. Donar-se d'alta a l'idCat m˛bil Ús molt fÓcil; un cop feta la peticiˇ, es rep un codi amb el qual ja es poden fer els trÓmits; si ho preferiu, a l'OMAP us ajudaran a obtenir la identificaciˇ digital.

Per quŔ s'implanta ara la tramitaciˇ electr˛nica?

PerquŔ l'Ajuntament aposta per avanšar cap a un nou model d'administraciˇ electr˛nica, modernitzar la seva atenciˇ a la ciutadania i donar exemple reduint la generaciˇ de paper en el camÝ cap a una ciutat 100% sostenible. PerquŔ el nou marc legal reclama avanšar per aquest camÝ. PerquŔ la ciutadania tambÚ ho demanda cada cop mÚs.

Es podrÓ seguir tramitant a l'OMAP?

SÝ, l'OMAP no deixarÓ de fer trÓmits a la planta baixa de l'Ajuntament, per˛ les seves funcions varien de manera sustancial amb aquest nou model de tramitaciˇ electr˛nica.

Quins Ús el nou paper de l'OMAP?

A partir d'ara, l'OMAP tÚ com a principal funciˇ assistir els ciutadans i les ciutadanes per fer els trÓmits electr˛nicament.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades