ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/13/2020 04:05:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


superboi

Superboi, en defensa d'un Sant Boi més net

Un superheroi ha arribat a la ciutat. S’anomena Superboi. La seva missió a la Terra és fer de Sant Boi un lloc cada cop millor, on viure sigui sense cap mena de dubte un motiu d’il·lusió i orgull. Per aconseguir-ho farà ús dels seus múltiples poders.
Superboi pot tenir moltes formes i pot ser-ho tot. Per exemple, un dit: un dit retallable de cartró. Té una gran capacitat, per exemple, per entendre’s amb els nens i les nenes de Sant Boi, que se’l poden posar al seu propi dit i disfressar-se d’ell. Superboi no està pas sol: tots, també les persones adultes, podem ser Superboi.
El dit índex de Superboi té el poder d’assenyalar. Amb ell podem denunciar les conductes que embruten els carrers i les places de la ciutat. De caques de gos, sobre tot, i també de papers, de pintades, de xiclets, de cartells…
Assenyalar aquestes conductes i les seves conseqüències és una manera de dir com és d’important que cadascú faci tots els possibles per aconseguir un futur més cívic. I una manera de denunciar determinades actituds que poden perjudicar els altres i que no són tan difícils de canviar.
Superboi, un personatge de l’univers del còmic, és el protagonista de la campanya de sensibilització que l’Ajuntament posa en marxa aquest mes de febrer dintre del pla d’acció per a la millora de la neteja de la ciutat.

Ajudeu-nos a posar veu al superheroi

Superboi és un personatge amb vida pròpia, que mira i està atent al que passa al seu voltant. I també té veu per dir-hi la seva i saber quines són les coses que estan bé o les que han de millorar.
Pero, què ens pot dir Superboi? Quins són els seus missatges?... Segur que teniu moltes idees i molts suggeriments per oferir-li.
Feu-nos-els arribar en forma de frases o expressions que, ben segur li facilitaran la feina que té mentre s'esforça a fer de Sant Boi una ciutat neta.
Continua el termini per rebre les vostres propostes! formulari

Descarregar el teu Superboi

Si vols tenir el teu superboi, el pots descarregar aquí

Pla d'acció millora de la neteja
Viure Sant Boi: monogràfic sobre neteja

 

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades