ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

14/11/2018 11:53:35
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Fira de la Puríssima

72a Fira de la Puríssima

Els dies 6, 7 i 8 de desembre tindrà lloc la 72a edició de la Fira de la Puríssima, una de les fires més antigues i visitades de Catalunya.

És l'esdeveniment més visitat de Sant Boi i un dels més valorats per la ciutadania.

Cada any sap combinar tradició i modernitat en els àmbits del comerç, la innovació i la vida social i cultural de la ciutat.

El cartell

El cartell anunciador d'aquesta edició és obra de l'artista santboiana Raquel Gu. La il·lustració s'inspira en persones reals de Sant Boi per reflectir una ciutat diversa, oberta i integradora. El cartell és, en paraules de l'autora, «com una finestra des de la qual moltes persones miren Sant Boi i la Fira».
Raquel Gu s'afegeix a la llista de professionals de prestigi que han deixat la seva empremta a la Fira: Conrad Roset, Mikel Urmeneta, Rebeca Dautremer, Pilarín Bayés, Roser Capdevila i Philip Stanton.


Novetats

Una de les principals de la fira d'enguany és la nova ubicació de l'exposició de l'Ajuntament, que compartirà espai amb la Carpa Fresca amb l'afany d'estar millor integrada en el conjunt de l'espai firal.

En aquesta ocasió, l'exposició estarà dedicada a la cura de l'espai públic. La Fira vol seguir mostrant que Sant Boi "respira un altre aire" i donarà a conèixer el compromís col·lectiu de tota la ciutat per cuidar i ser responsables amb els nostres carrers, places i edificis.

Una altra de les novetats és l'ampliació dels espais i activitats dedicats a les famílies. Creixerà l'espai de granja, un dels més valorats de la fira, i s'incorporaran nou tallers i xerrades a l'espai familiar.

La Fira seguirà apostant per la qualitat ambiental, l'ús de vehicles no contaminants, el transport públic i la mobilitat a peu tot ampliant l'Espai de Mobilitat Sostenible i Saludable.

I... molt més

La Fira és sempre un espai de lleure i de participació en la vida col·lectiva, on es pot gaudir d'activitats per a tots els públics.

El Mercadal Gastronòmic, la Carpa Fresca, la Festa de l'Animal de Companyia, la Fira de Nadal, el ViCult i altres aparadors de la vida cultural local, l'espai comercial, les carpes de les entitats i moltes altres activitats que trobareu pròximament en el programa fan de la ciutat un referent per a les persones que, aquells dies, la visiten d'arreu.|

fira2018

Mercat d'Art Jove

|

contractació

Contractació Espais Firals

|

Plànol de la Fira

Plànol de la Fira

Plano de la Fira del 2017
|

Xifres de la Fira

Xifres

Cada any visiten la Fira més de 250.000 persones de Sant Boi, dels municipis propers i de fora del Baix Llobregat.
|

La Fira al facebook

La Fira al Facebook

Entra al Facebook Fira de la Puríssima i fes un "m'agrada!"
|

La Fira a Instagram

La Fira a Instagram

Entra a l'Instagram de la Fira de la Puríssima!"
|

La Fira al Twitter

La Fira al Twitter

Segueix-nos en el Twitter @FiraPurissima per conèixer tota la informació de la Fira.
|

El temps

Previsió del temps

Quin temps farà? Previsió per als propers dies a Sant Boi.
|

Història

Història

L'esdeveniment continua fidel als seus orígens agrícoles i ramaders. Coneix la seva trajectòria.
|

Cartells

Cartells

Recorregut històric per mitjà dels cartells, des de 1948 a l'actualitat.
|

Fotografies

Fotografies

Recull d'instantànies de les principals activitats firals de la Fira 2017.
|
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades