ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

24/03/2020 18:42:26
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Les mesures de prevenció següents s’han d’aplicar tant si a l'edifici hi ha persones afectades com si no hi ha.

 • 1. Mantenir una distància de seguretat entre les persones d'almenys 1,5 metres.
 • 2. Utilitzar l’ascensor només quan sigui imprescindible. Si s’utilitza, cal fer-ho de manera individual i usar preferiblement paper d’un sol ús per tocar qualsevol superfície, com el botó.
 • 3. Tancar les àrees i espais comuns que no siguin de pas, com els terrats, jardins, sales, etc. Només es permet l’accés a aquests espais al personal encarregat de la neteja i manteniment.
 • 4. Reduir al mínim i necessari les comandes que requereixin enviaments domiciliaris.
 • 5. Suspendre les reunions de Junta de Propietaris.
 • 6. Extremar la neteja i desinfecció diària de les superfícies de les zones comunes com baranes, portes i tiradors, botons i cabina de l’ascensor, bústies, papereres, vitrines, interruptors, etc. Una dissolució de 20 ml de lleixiu (dues cullerades soperes) en un litre d'aigua és un desinfectant eficaç contra el coronavirus. Apliqueu la dissolució sobre la superfície a tractar i espereu almenys 5 minuts abans d’esbandir.

Recordeu: per prevenir el contagi del coronavirus cal rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó i tossir i esternudar en un mocador d’un sol ús o en la cara interna del colze.

Recomendaciones básicas para evitar la propagación del coronavirus en las comunidades de vecinos

Las medidas de prevención siguientes se deben aplicar tanto si en el edificio hay alguna persona afectada como si no la hay.

 • 1. Mantener una distancia de seguridad entre las personas de por lo menos 1,5 metros
 • 2. Utilizar el ascensor solo cuando sea imprescindible y siempre de manera individual. Tocar cualquier superficie, como el botón, con papel de un solo uso.
 • 3. Cerrar las áreas y espacios comunes que no sean de paso, como terrados, jardines, salas, etc. Solo se permite el acceso a estos espacios al personal de limpieza y mantenimiento.
 • 4. Reducir al mínimo y necesario los pedidos que requieran envíos domiciliarios.
 • 5. Suspender las reuniones de Junta de Propietarios.
 • 6. Extremar la limpieza y desinfección diaria de las superficies de las zonas comunes como barandillas, puertas y tiradores, botones y cabina del ascensor, buzones, papeleras, vitrinas, interruptores, etc. Una disolución de 20 ml de lejía (dos cucharadas soperas) en un litro de agua es un desinfectante eficaz contra el coronavirus. Se ha de aplicar la disolución sobre la superficie a tratar y esperar por lo menos 5 minutos antes de aclarar.
 • Recordad: para prevenir el contagio del coronavirus es necesario lavarse las manos frecuentemente con agua y jabón y toser y estornudar sobre un pañuelo de un solo uso o en la cara interna del codo

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades