ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/12/2020 13:45:29
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Campanya de cribratges a Sant Boi

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya realitza cribratges intensius de COVID-19 a partir de dilluns 30 de novembre a Sant Boi de Llobregat i altres municipis de la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

En el cas de Sant Boi, les proves (tests d'antígens ràpids) es fan a l'equipament L'Olivera de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores (accés pel carrer d'Antonio Machado, 1-4). (El dilluns 7 i el dimarts 8 de desembre no hi haurà servei per tractar-se de dies festius)

És important presentar la targeta sanitària per facilitar els tràmits i no cal demanar cita prèvia.

Els tests de detecció s'adrecen exclusivament a la població asimptomàtica a partir dels 16 anys. Per evitar aglomeracions, el dispositiu s'allargarà durant aproximadament cinc setmanes.

Aquestes proves formen part de la nova estratègia del Departament de Salut d'intensificar els cribratges intensius per trencar possibles cadenes de transmissió comunitària, ja que algunes persones infectades no presenten símptomes i poden transmetre el virus, sense saber-ho, a persones del seu entorn.

La tècnica utilitzada són els tests antigènics ràpids (TAR).

Les persones que presentin símptomes compatibles amb COVID-19 i les persones que s'hagin fet una prova amb diagnòstic positiu en els darrers tres mesos han de seguir els circuits habituals, és a dir, fer-se la presa de mostres al CAP.

El resultat de la prova es comunica al moment (s'obté en 15 minuts) i també es pot consultar a la plataforma La Meva Salut.

Tota la informació a: salutweb.gencat.cat
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades