ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/07/2020 09:16:49
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Preinscripció curs 2020-21

Estudis postobligatoris

En aquests dies s'inicia la preinscripció als estudis postobligatoris (PFI, Batxillerat, Cicles Formatius d'FP...)
La gestió de la sol·licitud de preinscripció per aquests estudis, és específica de cadascú d'ells. Consulteu al web Estudiar a Catalunya o bé als webs dels centres, com s'ha de fer en cada cas.

PFI

Els programes de formació i inserció (PFI), que són voluntaris i duren un curs acadèmic, estan pensats per a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'educació secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa. L'objectiu dels PFI és proporcionar-los, d'una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l'altra, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Preinscripció del 25 de maig al 5 de juny

Descarregar la sol·licitud de preinscripció i enviar-la al correu electrònic a8960015@xtec.catInformació general escoles bressol

Reducció del preu públic escoles bressol

L'Ajuntament ofereix a les famílies en situacions econòmiques desfavorides la possibilitat de reducció del preu públic dels serveis d'escolarització i menjador de les Escoles Bressol municipals
D'altra banda també ofereix bonificacions i exempcions a les famílies nombroses, independentment de la seva situació econòmica i aplicables a tots els serveis (material, acollida, escolarització i menjador)
Les bonificacions són compatibles amb les reduccions.

Informació del tràmit- LLISTAT ADMESOS LA MARTA

- LLISTA ESPERA LA MARTA

- LLISTAT ADMESOS LA MERCÈ

- LLISTA ESPERA LA MERCÈ

- LLISTAT ADMESOS LA SUSA

- LLISTA ESPERA LA SUSASorteig

La Marta número 15

La Mercè número 25

La Susa número 17

- Informació general de les escoles bressol

- Presentació de les escoles bressol municipalsInformació general Infantil, Primaria i ESO

Número per determinar l'ordre de les sol·licituds en cas d'empat a l'educació infantil (2n cicle), primària i ESO:
33.386El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que el procés de preinscripció escolar en Infantil, Primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig. També ha fet saber que els tràmits s'hauran de fer preferentment en línia des de casa, encara que s'habiliten uns dies per lliurar de manera presencial la sol·licitud.A Sant Boi aquests dies seran el 19, 21 i 22 de maig en horari de matí

(La informació d'aquesta pàgina s'anirà actualitzant a mesura que es rebi més informació per part del Departament d'Educació de la Generalitat)


Més informació: Estudiar a Catalunya i www.sbciutateducadora.cat/.

Oficina Municipal d'Escolarització OME,
Horari d'atenció al ciutadà: de 9 a 15 h (tel. 93 652 9 840 / tel. 690 75 60 89)

Informació general

Volant convivència

Només s'ha d'aportar el volant de convivència quan l'adreça del domicili que poseu a la sol·licitud no coincideixi amb l'adreça que teniu al document d'identitat.

  • - Si la vostra primera opció a la sol·licitud és un centre públic, el mateix centre el demanarà a l'Ajuntament. (atenent a l'article 28 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE del 2 d'octubre de 2015)
  • - Si la vostra primera opció a la sol·licitud és un centre privat-concertat, el centre també el pot demanar però haureu d'autoritzar-lo.
  • - Si el voleu obtenir pels vostres propis mitjans, ho podreu fer de forma ràpida si teniu signatura digital o amb idCat mòbil a l'apartat tràmits al web municipal, si el sol·liciteu per un altre dels procedimens previstos, el lliurament serà més lent.


Calendari de preinscripció i matriculació

SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ  

En aquest enllaç podreu accedir a la sol·licitud telemàtica, amb suport informàtic,  entre el 13 i el 22 de maig i a la sol·licitud descarregable si l'heu de fer presencialment entre del 19 al 22 de maig.

Portes Obertes

Directori de centres educatius de Sant Boi

Zones escolars

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades