ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/07/2021 11:37:05
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Us informem que la compra d’abonaments està exhaurida temporalment.
Es poden comprar entrades online fent la reserva del dia escollit o bé presencialment a la piscina.
Us recordem que la quantitat d'entrades que es posen a la venda estan limitades degut a les restriccions d’aforament per la Covid.

Dates i horaris

Les piscines obren tots els dies, de dilluns a diumenge, fins al 5 de setembre.
-De dilluns a dijous, d’11 a 19 h
-Divendres, d’11 a 20 h
-Dissabtes i diumenges, de 10 a 20 h

Entrades i abonaments. Tarifes

Les noves instal·lacions estan pensades especialment per al públic familiar i perquè el màxim nombre possible de ciutadans i ciutadanes gaudeixin a l'estiu d'un complex d'oci familiar com aquest.

Per això, l'Ajuntament ha aprovat uns preus públics força atractius, oferint entrades puntuals d'un dia i diferents modalitats d'abonament: setmanal, quinzenal, mensual i de temporada. Els preus són els mateixos els caps de setmana i els dies feiners.

S'ha posat especial atenció a les famílies, amb l'oferta de diferents abonaments, les persones joves, amb un pack de 10 entrades, i la gent gran, amb preus especials. Els nens i nenes menors de 6 anys poden entrar gratuïtament, i hi ha un preu especial també per a les persones amb discapacitat i les famílies monoparentals.

Us recomanem que abans de desplaçar-vos a la piscina i comprar allà les entrades consulteu a www.piscineslamuntanyeta.cat o bé al web municipal la disponibilitat d'aforament a causa de les restriccions de la COVID-19.

L'adquisició d'abonaments de manera presencial a la piscina només es podrà fer de dilluns a dijous en horari d'obertura de l'equipament (de 10 a 14 h i de 16 a 19 h). De divendres a diumenge (i també la resta de dies) es podran adquirir a través del web www.piscineslamuntanyeta.cat

A totes les persones usuàries se’ls facilita una polsera d’ús individual i intransferible, amb un xip d’identificació que permet entrar i sortir de la instal·lació durant el temps que correspongui segons l’entrada o abonament de què es disposa.

Dubtes i consultes: tel. 93 635 12 12 / 93 635 12 00, ext. 169

Les noves piscines de La Muntanyeta es un complex per a l’oci familiar que dona resposta a una aspiració històrica de la ciutadania. És també un gran pas endavant en el procés de transformació de Sant Boi i el seu espai públic.
Situades en un punt cèntric de la ciutat, envoltades d’equipaments culturals i esportius, les piscines s’han construït d’una manera eficient, innovadora i sostenible, aprofitant l’equipament que ja hi havia a la zona i integrades en un entorn de gran valor paisatgístic i ambiental dintre d’un parc metropolità com el de La Muntanyeta.Visita virtual 360Dues piscines

Al nou complex hi ha dues piscines i un llac en un mateix recinte (amb accès compartit a l’estiu). Una de las piscines és la que ja hi havia abans, que s’ha remodelat i millorat per a ús preferent del públic infantil. L’altra és del tot nova. Més gran i més profunda, constitueix la peça principal del nou complex, on hi ha molt més espai per descansar i prendre el sol.

I un llac

El llac del parc de la Muntanyeta s’ha remodelat per comptar sempre amb aigua depurada i transparent i el seu entorn s’ha reestructurat. No és apte per al bany, però al voltant hi ha gespa natural, perquè es pugui fer servir com a solàrium. Després de la temporada de banys, s’hi podrà seguir accedint com a part del parc, mentre que les piscines restaran tancades.

Serveis

Les instal·lacions s’han dissenyat per oferir la màxim comoditat i accessibilitat a les persones usuàries, amb especial atenció a les necessitats de les famílies, la gent gran i les persones amb discapacitats. Compta amb una zona de pícnic amb tauletes i parasols, dues terrasses i servei de bar. Hi ha tres vestidors: masculí, femení i familiar-inclusiu.

Seguretat i civisme

L’accès al complex es regula digitalment i amb l’ajut de torns. Les persones usuàries queden registrades per raons de seguretat i en compliment de les mesures vigents per la Covid-19. Un vigilant i tres socorristes vetllen per la bona convivència i l’ús cívic i responsable de les instal·lacions, on a causa de la situació sanitària hi ha restriccions pel que fa a l’aforament de la piscina (70%). L'ús dels vestidors ha de ser excepcional atenent a les mesures de contenció de la CoVid establertes pel Procicat..

Un projecte col·laboratiu

Les obres de construcció del complex s’han basat en un projecte dissenyat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La Diputació de Barcelona n’ha aportat més de la meitat del cost i l’Ajuntament, la resta. 14 empreses han col·laborat en el projecte i han aportat la seva experiència per planificar el manteniment i la sostenibilitat dels costos.

Eficiència energètica i digitalització

El projecte urbanístic ha garantit el respecte a la riquesa natural del parc i la seva biodiversitat i ha apostat per l’eficiència energètica, incorporant al recinte plaques solars, dipòsits d’aigua, enllumenat de baix consum i solucions innovadores per al tractament de les aigües i el rec. A més, compta amb sistemes de monitorització intel·ligent per al telecontrol i la telegestió dels consums (smart city).

Per un ús responsable

Les noves piscines ja són una realitat. La qualitat de l’equipament i els valors naturals de l’entorn reclamen una cura especial per part de totes i tots. Fem-ne un ús responsable i respectuós d’un bé comú que ja és un espai vital del present i el futur de la ciutat de Sant Boi.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades