ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/06/2018 09:29:36
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

L'Ajuntament de Sant Boi s'ha adherit a l'European Forum for Urban Security. L'EFUS està format per 250 ciutats i regions de 16 països i té per objectiu promoure una visió equilibrada de la seguretat urbana, donar suport a les autoritats locals en el desenvolupament i avaluació de les polítiques locals de seguretat i posar en pràctica polítiques nacions i europees.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha explicat que la seguretat de Sant Boi és una de les polítiques estratègiques de l'Ajuntament que ha de garantir els drets i els deures de la ciutadania, la convivència i la seguretat viària, entre altres aspectes vinculats amb la lògica comunitària a la ciutat.. Formar part de l'EFUS permet continuar treballant per millorar la seguretat a Sant Boi.

Com a membre de l'European Forum for Urban Security, Sant Boi es beneficiarà de projectes de cooperació i grups de treball, informació i assistència tècnica en matèria de subvecions europees, acompanyament en polítiques locals, valoració d'experiències, visites i viatges d'estudi, formació, invitació a conferències i seminaris i accés a la xarxa de coneixment d'EFUS.

L'adhesió a l'EFUS comporta associat formar part del Forum Espanyol per a la Prevenció i Seguretat Urgana, FEPSU.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades