ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

22/04/2020 10:10:19
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Som responsables som majoria

Amb motiu de la situació d’emergència sanitària provocada pel COVID-19, l'Ajuntament de Sant Boi ha dictat instruccions específiques sobre la gestió dels domèstics i sobre el passeig dels animals de companyia.

Les mesures, recollides en dos bans municipals, estan en vigor des del dia 2 d'abril de 2020 i tenen com a objectiu principal reduir riscos innecessaris i contribuir a la prevenció del contagi de la malaltia.

En el marc de la campanya de conscienciació 'Som responsables. Som majoria', també s'han fet públiques recomanacions relatives a l'ús dels espais comuns a les comunitats veïnals de la ciutat.

Ban sobre la gestió dels residus domèstics

Ban sobre el passeig de gossos a la via pública
Recomanacions bàsiques per a les comunitats veïnals
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades