ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/07/2019 13:12:32
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ludoteques

La Ludoteca Infantil L’Olivera és un servei municipal que té com a objectiu principal garantir el dret de l'infant al joc i al lleure educatiu, col·laborant així en el seu desenvolupament integral. És un espai que té una finalitat lúdica, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva.
A la Ludoteca l'Olivera potenciem la convivència en igualtat i la coeducació per tal d'afavorir actituds solidàries i d'acceptació de la diferència, fomentant l'educació en els valors, els drets humans, la cohesió social, la integració i la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.
El joc és un element essencial de creixement i maduració, és una font d'experimentació, de descoberta i d'aprenentatge. Amb el joc aprenem moltes coses que seran clau a la nostra vida: a relacionar-nos, a crear, a expressar-nos i a caminar pel món, perquè jugar és assajar la vida.



La Ludoteca Infantil l'Olivera ofereix aquests serveis:

Ludoteca

És un espai de relació i de joc lliure per a infants de 4 a 11 anys, amb el suport d'educadores.
Un punt de trobada on es promou les relacions i els vincles entre els infants a través de jocs i joguines educatives i comunitàries adaptades a les necessitats dels infants afavorint el desenvolupament psicomotor i social de cada etapa evolutiva.

Horari
La ludoteca funciona de dimarts a divendres en dos horaris:

  • 1r torn: de 17.15 h a 18.30 h
  • 2n torn: de 18.30 h a 19.45 h

Es pot escollir des d'un fins a quatre dies setmanals i entre una o dues sessions diàries.
La Ludoteca està oberta de setembre a juliol.

Inscripció

Les inscripcions a la Ludoteca comencen a principis de setembre i continuen durant tot el curs sempre que hi hagi places lliures.
Per fer la reserva de plaça, pots trucar o venir a la ludoteca i t'informarem.

Documentació per formalitzar la inscripció:

 

Ludoteca en família (Pequeteca)

És un espai de relació i de joc lliure per infants de 1 a 3 anys, amb el suport d'una educadora.
Un punt de trobada de famílies on es promou la relació i el vincle entre infants i els acompanyants. Pretén afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes a través del joc, enriquir les relacions familiars i afavorir la parentalitat positiva.
Els infants inscrits hauran de venir acompanyats sempre per una persona adulta. Podran assistir els germans/es de l'infant inscrit, sempre que siguin menors de 7 anys.

Horari
La ludoteca en família funciona:
Dilluns i dissabtes al matí en aquests dos horaris:

  • 1r torn: de 10.45 h a 12 h
  • 2n torn: de 12 h a 13.15 h

Dilluns a la tarda en aquests dos horaris:

  • 1r torn: de 17.15 h a 18.30 h
  • 2n torn: de 18.30 h a 19.45 h

Es pot escollir una sessió setmanal.
La Ludoteca en família està oberta de setembre a juliol.

Inscripció

Les inscripcions a la Ludoteca en família comencen al setembre i continuen durant tot el curs, sempre que hi hagin places lliures.
Per fer la reserva de plaça, pots trucar o venir a la ludoteca i t'informarem.

Documentació per formalitzar la inscripció:

Estonetes familiars

Consisteix en tallers i activitats familiars obertes a la població que es realitzen quinzenalment, adreçades a famílies amb infants.
En aquestes activitats les famílies podran gaudir d’una estona de joc i aprenentatge junt amb els seus fills/es, enriquint les relacions interfamiliars.

Per rebre la informació de les estonetes familiars has de trucar a la ludoteca i facilitar-nos un correu electrònic de contacte on t'enviarem cada mes la programació. També la podeu trobar a la pàgina web municipal i al Viure Sant Boi.

Aquest servei és gratuït



Jocs en grup

Espai de trobada per a infants de 7 a 12 anys, on a través de jocs i activitats educatives grupals, com els jocs de taula, es contribueix al desenvolupament de les capacitats i les competències de cada infant.
Els jocs de taula afavoreixen el desenvolupament cognitiu i social dels infants, estimulen la curiositat, la imaginació i la creativitat.
Els jocs en grup, afavoreixen la comunicació i fomenten el respecte, la convivència i la companyonia, a més, ofereixen oportunitats per a la inclusió i la cohesió social.
Horari: Dimarts i dijous de 18.30 h a 19.45 h

Per rebre informació de les activitats extraordinàries que s'organitzen cal trucar a la ludoteca i facilitar un correu electrònic de contacte.

Preus públics

Preu per una sessió setmanal: 8,80 euros al mes.
Si es tracta del 2n. membre de la mateixa família s'abonarà el 70% de la tarifa aplicable.
Si es tracta del 3r. membre de la mateixa família s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.
Si es tracta del 4t. membre de la mateixa família s'abonarà el 10% de la tarifa aplicable.
Si els ingressos bruts de la unitat familiar dividits pel nombre de membres de la unitat familiar són iguals o inferiors a 2/3 de l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM) s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.
Si els ingressos bruts de la unitat familiar dividits pel nombre de membres de la unitat familiar són iguals o inferiors a 1/3 de l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM), s’abonarà el 10% de la tarifa aplicable.
Mes de juliol o setembre una quinzena s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades