ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

18/10/2018 13:50:34
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ludoteques

La Ludoteca Infantil L’Olivera és un servei municipal que té com a objectiu principal garantir el dret de l'infant al joc i al lleure educatiu, col·laborant així en el seu desenvolupament integral. És un espai que té una finalitat lúdica, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva.
A la Ludoteca l'Olivera potenciem la convivència en igualtat i la coeducació per tal d'afavorir actituds solidàries i d'acceptació de la diferència, fomentant l'educació en els valors, els drets humans, la cohesió social, la integració i la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.
El joc és un element essencial de creixement i maduració, és una font d'experimentació, de descoberta i d'aprenentatge. Amb el joc aprenem moltes coses que seran clau a la nostra vida: a relacionar-nos, a crear, a expressar-nos i a caminar pel món, perquè jugar és assajar la vida.La Ludoteca Infantil l'Olivera ofereix aquests serveis:

Ludoteca

És un espai de relació i de joc lliure per a infants de 4 a 11 anys, amb el suport d'educadores.
Un punt de trobada on es promou les relacions i els vincles entre els infants a través de jocs i joguines educatives i comunitàries adaptades a les necessitats dels infants afavorint el desenvolupament psicomotor i social de cada etapa evolutiva.

Horari
La ludoteca funciona de dimarts a divendres en dos horaris:

  • 1r torn: de 17.15 h a 18.30 h
  • 2n torn: de 18.30 h a 19.45 h

Es pot escollir des d'un fins a quatre dies setmanals i entre una o dues sessions diàries.
La Ludoteca està oberta de setembre a juliol.

Inscripció

Les inscripcions a la Ludoteca comencen a principis de setembre i continuen durant tot el curs sempre que hi hagin places lliures.
Per fer la reserva de plaça, pots trucar o venir a la ludoteca i t'informarem.

Documentació per formalitzar la inscripció:

 

Ludoteca en família (Pequeteca)

És un espai de relació i de joc lliure per infants de 1 a 3 anys, amb el suport d'una educadora.
Un punt de trobada de famílies on es promou la relació i el vincle entre infants i els acompanyants. Pretén afavorir el desenvolupament integral dels nens i nenes a través del joc, enriquir les relacions familiars i afavorir la parentalitat positiva.
Els infants inscrits hauran de venir acompanyats sempre per una persona adulta. Podran assistir els germans/es de l'infant inscrit, sempre i quan siguin menors de 7 anys.

Horari
La ludoteca en família funciona:
Dilluns i dissabtes al matí en aquests dos horaris:

  • 1r torn: de 10.45 h a 12 h
  • 2n torn: de 12 h a 13.15 h

Dilluns a la tarda en aquests dos horaris:

  • 1r torn: de 17.15 h a 18.30 h
  • 2n torn: de 18.30 h a 19.45 h

Es pot escollir una sessió setmanal.
La Ludoteca en família està oberta de setembre a juliol.

Inscripció

Les inscripcions a la Ludoteca en família comencen al setembre i continuen durant tot el curs, sempre que hi hagin places lliures.
Per fer la reserva de plaça, pots trucar o venir a la ludoteca i t'informarem.

Documentació per formalitzar la inscripció:

Estonetes familiars

Consisteix en tallers i activitats familiars obertes a la població que es realitzen quinzenalment, adreçades a famílies amb infants.
En aquestes activitats les famílies podran gaudir d’una estona de joc i aprenentatge junt amb els seus fills/es, enriquint les relacions interfamiliars.

Per rebre la informació de les estonetes familiars has de trucar a la ludoteca i facilitar-nos un correu electrònic de contacte on t'enviarem cada més la programació. També la podeu trobar a la pàgina web municipal i al Viure Sant Boi.

Aquest servei és gratuïtJocs en grup

Espai de trobada per a infants de 7 a 12 anys, on a través de jocs i activitats educatives grupals, com els jocs de taula, es contribueix al desenvolupament de les capacitats i les competències de cada infant.
Els jocs de taula afavoreixen el desenvolupament cognitiu i social dels infants, estimulen la curiositat, la imaginació i la creativitat.
Els jocs en grup, afavoreixen la comunicació i fomenten el respecte, la convivència i la companyonia, a més, ofereixen oportunitats per a la inclusió i la cohesió social.
Horari: Dimarts i dijous de 18.30 h a 19.45 h

Per rebre informació de les activitats extraordinàries que s'organitzen cal trucar a la ludoteca i facilitar un correu electrònic de contacte.

Preus públics

Preu per una sessió setmanal: 8,80 euros al mes.
Si es tracta del 2n. membre de la mateixa família s'abonarà el 70% de la tarifa aplicable.
Si es tracta del 3r. membre de la mateixa família s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.
Si es tracta del 4t. membre de la mateixa família s'abonarà el 10% de la tarifa aplicable.
Si els ingressos bruts de la unitat familiar dividits pel nombre de membres de la unitat familiar són iguals o inferiors a 2/3 de l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM) s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.
Si els ingressos bruts de la unitat familiar dividits pel nombre de membres de la unitat familiar són iguals o inferiors a 1/3 de l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM), s’abonarà el 10% de la tarifa aplicable.
Mes de juliol o setembre una quinzena s'abonarà el 50% de la tarifa aplicable.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades