ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2020 02:59:19 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat
CoBoi seleccionarà els projectes que participaran a la 3a edició del programa Llançadora

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria per seleccionar projectes d'emprenedoria i economia social en fase inicial. En el marc de la iniciativa municipal CoBoi, els projectes escollits rebran suport per definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci. La convocatòria, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, estarà oberta fins al setembre del 2015.
Els projectes seleccionats participaran en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi) i es podran beneficiar d'assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis.

Recuperar l'economia i treballar per la cohesió social
Sant Boi ha apostat en l'actual context econòmic per fer costat a les empreses cooperatives i les iniciatives d'emprenedoria social per avançar cap a un doble objectiu: la recuperació de l'economia i el foment de la cohesió social. Aquest doble objectiu guia bona part de les polítiques municipals.
El Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi) és, des de desembre de 2012, un clar exponent d'aquesta aposta municipal.

Més informació:
BloG: http://coboi2013.blogspot.com.es/
Twitter: @coboi2013
Facebook Coboi
email: coboi@santboi.cat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades