ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

15/03/2019 12:05:56
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Activitat popular: repoblació forestal

Vols plantar un arbre? Vols apadrinar-ne un?

El diumenge 24 de març se celebra l'activitat 'La primavera arriba a Sant Ramon'. La trobada servirà per recordar la repoblació popular d'arbres feta l'any 2007 a la zona de la muntanya que havia cremat l'estiu anterior.

Hi són convidades les persones i col·lectius participants aleshores en aquella repoblació, les entitats i escoles signants del Contracte de Ciutat i, simbòlicament, les famílies amb infants que hagin nascut durant 2018.

Tothom podrà veure 'in situ' com han evolucionat els arbres que s'hi van plantar, participar en una nova plantació a la zona i apadrinar un arbre o una petita zona del bosc, assumint la responsabilitat de la neteja i el manteniment posteriors.

Lloc i hora de trobada: camí Vell de pujada a l'ermita (accés des del carrer del Segre -Els Canons-). A partir de les 9 h

Una activitat del Contracte de Ciutat

140 entitats i escoles de Sant Boi van signar el mes de maig de 2018 el Contracte de Ciutat, un compromís col·lectiu per a la cura i l'ús responsable de l'espai públic.

L'Ajuntament els està oferint assessorament i material de suport per ajudar-les a fer realitat el seu compromís, sumar-se a aquest gran objectiu de ciutat i incloure les seves accions en un banc local de bones pràctiques.

L'Ajuntament també està organitzant activitats adreçades al conjunt de la ciutadania per visibilitzar la importància de la cura de l'espai públic, tant als carrers i places com a l'entorn natural. Una d'elles és 'La primavera arriba a Sant Ramon'.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades