ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

15/07/2020 11:28:55
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de Tràmits i Serveis

D'acord amb la normativa vigent, els proveïdors de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat disposen de dues modalitats de presentació de factures:

 

 

FACTURA NO ELECTRÒNICA
tramit

ÚNICAMENT AUTORITZADA a proveïdors que tinguin la condició de PERSONES FÍSIQUES

 

FACTURA ELECTRÒNICA
tramit

OBLIGATÒRIA per a la RESTA DE SUBJECTES que no tinguin la condició de PERSONES FÍSIQUES

 

Informació d'interès en la tramitació de la factura

1. Termini de presentació i registre de la factura

D'acord amb l'article 3 de la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector pública, la factura s'ha de presentar dins el termini de 30 dies des de la data de lliurament efectiva dels productes o la prestació del servei.
Les factures presentades són enregistrades al registre comptable de factures de l'Ajuntament de forma immediata. En el cas que es lliuri un dia no hàbil per al registre, s'enregistrarà el primer dia hàbil següent.
En cas que la factura electrònica no compleixi tots els requisits obligatoris o es detectin altres tipus d'errors (import incorrecte, concepte incorrecte, etc), aquesta serà rebutjada i notificat el motiu de rebuig en l'aplicatiu des del qual s'ha enviat la factura electrònica, havent de presentar una nova factura i tornant-se a iniciar el termini d’aprovació.

2. Termini d'aprovació

D'acord amb l'article 4.2. de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la que s'estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials, l'Ajuntament disposa d'un termini de 30 dies per acreditar la conformitat de cada factura presentada, el qual s'inicia des de la data en què aquesta es enregistrada.
La conformitat s'esdevé en el moment de l'acord d'aprovació de la factura.
Per a consultar l'estat d'una factura pendent d'aprovació, contactar amb el Departament de Comptabilitat, a través del mail comptabilitat@santboi.cat.

3. Termini de pagament

Des de la data en què la factura està aprovada, l'Ajuntament disposa d'un termini de 30 dies per efectuar el pagament d'aquesta, d'acord amb el que s'estableix a l'article 216.4 del Text refós de la Llei de contractes.

Acreditació de les dades bancàries per a la factura electrònica

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i els terminis s'entendran automàticament modificats o substituïts, en el moment en què es produeixi la modificació dels actuals preceptes legals que els regulen.

 

Consulta de normativa aplicable

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades