ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/09/2018 10:19:22
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Fet a Sant Boi: aparador del cinema i l’audiovisual local

La Fira de 2017 reforça la presència d’una de les grans novetats de l’anterior edició: l’espai ‘Fet a Sant Boi’. Aquest aparador del talent i la creativitat local reuneix artistes, col·lectius i iniciatives culturals amb la innovació com a denominador comú. En l’edició d’enguany, Fet a Sant Boi està dedicat a la creació audiovisual i cinematogràfica. Realitzadors locals com David Murga, José Luis López, Fran Granada o Pere Koniec, entre d’altres, empreses com Artichoke Stop Motion mostraran les seves produccions (pel·lícules, web sèries, instal·lacions...). També hi participarà l’Escola de Música Becaire.

Hi haurà sets on s’escenificaran filmacions i rodatges en viu, en alguns casos amb la participació del públic, que permetran conèixer de primerà mà com és el procés de treball d’un producte audiovisual. I una instal·lació gràfica reconstruirà el procés creatiu del projecte Fum, Fum, Fum, que va reunir il·lustradors i bandes locals per produir un llibre-CD de nadales.

Fet a Sant Boi’ estarà durant la Fira de la Puríssima als jardins de Can Torrents. Amb aquesta ubicació, al costat del Museu de Sant Boi i davant de l’espai Vi Cult, es concentra al cor del nucli històric una interessant oferta de propostes de gastronomia, música en directe i cultura al bell mig del nucli històric.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades