ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/10/2018 11:55:26
estiuWEB
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Fons Europeus

Política de Cohesió de la Unió Europea

La política de cohesió de la Unió Europea constitueix la principal política d'inversió de la UE.

La política de cohesió de la Unió Europea insta les regions i ciutats dels diferents Estats membres que treballem en estreta col·laboració i aprenem unes de les altres a través de xarxes, projectes i programes conjunts que incideixen directament en tots els aspectes de la vida econòmica, entre els que figuren la innovació, l'accessibilitat, l'educació, les empreses, l'ocupació o el medi ambient.

Així, el seu objectiu és donar suport a la creació d'ocupació, la competitivitat empresarial, el creixement econòmic, el desenvolupament sostenible i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i de les ciutadanes en totes les regions i ciutats de la UE.


Des del nostre Ajuntament estem treballant amb el suport dels Fons Europeus següents:

Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Capaci[u]tat: Estratègia DUSI de Sant Boi 2015-2020
Candidatura aprovada definivament el 21 de juliol de 2017 en segona convocatòria

Fons Social Europeu (FSE)


Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ)

Aquest Programa està finanšat pel Fons Social Europeu

Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ) de Sant Boi de 2017
Candidatura aprovada el 20 de juliol de 2017

Què és el programa POEJ de Sant Boi?

Un programa per millorar l’ocupabilitat de les persones joves de Sant Boi per mitjà de l’orientació laboral, la formació professional i l’acompanyament personalitzat amb l’objectiu de l’activació i l’empoderament personal i professional.

El programa es divideix en 10 itineraris. Cada un d’ells contempla la formació en un dels Certificats de Professionalitat (C.P.) que major contractació de població jove registren al municipi. Alhora, un equip de professionals ajudarà a les persones joves a descobrir quines són les seves potencialitats i com explotar-les per treure’n benefici en el mercat laboral. El programa també realitzarà formació en totes aquelles tècniques per a la recerca de feina: com fer un bon CV, com actuar a una entrevista de feina, etc. Durant tot aquest procés, les persones joves tindran una persona referent a la seva disposició per solucionar tots els dubtes que sorgeixin i acompanyar-les en l’assoliment dels seus objectius.

La participació al programa té una ajuda al seguiment de la formació de 200 € mensuals.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades