ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

23/05/2019 08:44:44
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Equipaments culturals

Museu de Sant Boi

Sant Boi, cruïlla d’històries, gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada, lloc de pas del riu Llobregat, amb el rerafons del vells camins romans i el Delta del Llobregat, vinculada amb Barcelona i el Baix Llobregat, cruïlla de passat i de futur.Així neix el projecte museístic de Sant Boi, donant valor a l’ emprenta històrica del municipi santboià. El Museu municipal de Can Barraquer allotja dues exposicions permanents dedicades a Rafael Casanova i el seu temps i Sant Boi història i territori.

www.museusantboi.cat

Termes Romanes

Les Termes Romanes de Sant Boi són els banys privats romans més ben conservats de Catalunya. Van ser construïdes a les acaballes del segle II dC, en l’època d'esplendor de la zona. L'edifici termal va estar funcionant fins al segle V de la nostra era. Al segle XVII s'hi va construir una casa al damunt, la qual cosa n'ha permès una millor conservació. Les termes es van localitzar l'any 1953 gràcies a un document de 1826, interpretat per l'historiador santboià Carles Martí i Vila.

www.museusantboi.org/les_termes_romanes.html

 

Centre d'Art Can Castells

Can Castells-Centre d'Art, és un espai dedicat a l'art contemporani que neix amb el repte de convertir-se en un referent del Baix Llobregat en l'àmbit de les arts plàstiques. La programació de Can Castells està concebuda per apropar-se a l'art dels nostres dies d'una manera creativa i didàctica amb exposicions, tallers i seminaris.

http://cancastellscentredart.wordpress.com/

 

Escola Municipal de Música Blai Net

L’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat és un centre de titularitat municipal autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

www.emmsantboi.cat/

 

Biblioteques

Comprèn les Biblioteques de Jordi Rubió i Balaguer i Maria Aurèlia Capmany que són equipaments públics municipals i ofereixen satisfer les necessitats d’informació, formació i lleure relacionades amb el foment de la lectura.

www.santboi.cat/biblioteques

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades