ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

16/02/2021 13:08:41
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou servei d'assessorament jurídic

L'Ajuntament ha posat en marxa un servei gratuït d'assessorament jurídic. El seu objectiu és acompanyar les persones que necessiten informar-se o fer tràmits relacionats amb la seva situació laboral o amb subsidis i prestacions gestionats per altres organismes públics (com el SEPE, la Seguretat Social o el Servei d'Ocupació de Catalunya).

L'atenció és a càrrec de personal tècnic especialitzat contractat en el marc d'un programa d'ocupació de la Diputació de Barcelona.

Per accedir al servei cal demanar cita prèvia per telèfon (al 93 635 12 46) o mitjançant aquest formulari

La pandèmia està tenint un fort impacte sobre diversos sectors econòmics. Molts petits negocis i persones que treballen com a autònomes o per compte d'altri s'enfronten a dubtes importants sobre la seva situació econòmica i laboral, o necessiten fer tràmits que aquest nou servei municipal els pots ajudar a realitzar.

Informació del tràmit

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades