ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

20/04/2017 10:20:39
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


imatge de fòrum del comerç


“Creativitat + Innovació + Talent = Comerç”.

El proper 9 de maig de 2017 a Cal Ninyo (c. Major, 43)

Aquest mes de maig encetem una nova edició del Fòrum de Comerç, el qual s'emmarca en una de les quatre línies estratègiques que estem treballant dins el Pla de Comerç 2020: l'activació comercial.

En aquesta 13a edició conversarem amb en Josep Ametller, propietari de l'establiment Ametller Origen, recentment inaugurat al mercat La Muntanyeta i amb en Mohamed Hammoumana i Carlos Patarro, propietaris de la botiga RunnAir, ubicada al districte de Marianao i amb la M. Carmen Nuñez, propietària de l'establiment Amb Tu, al barri Centre i amb l'Elvira Alcolea i Glòria Cañete, propietàries de l'establiment Bohemian Nature de Ciutat Cooperativa. Quatre experiències molt diferents que han apostat per fer les coses d'una altra manera dins dels seus sectors i ho fan a Sant Boi.

Aquest any, la sessió serà conduïda per la periodista Bibiana Ballbé, especialitzada en el món de la creativitat, i emprenedora de molts projectes interessants relacionats amb la innovació i el talent. Amb tots ells intercanviarem experiències i opinions, i coneixerem vivències comercials de la nostra ciutat que ens ajudin a extreure conclusions útils per als nostres negocis.

Programa:
13. 45 h Aperitiu
14.30 h Presentació del Fòrum a càrrec de l'alcaldessa Lluïsa Moret
14.40 h Inici de la sessió: Creativitat + Innovació + Talent = Comerç
JOSEP AMETLLER - Ametller Origen
M. CARMEN NUÑEZ - Amb Tu
MOHAMED HAMMOUMANA I CARLOS PATARRO - RunnAir
ELVIRA ALCOLEA I GLÒRIA CAÑETE - Bohemian Nature
Sessió conduïda per la periodista BIBIANA BALLBÉ

16 h Debat i torn de preguntes
16.30 h Tancament de la sessió a càrrec de la regidora de comerç, Elena Amat

formulari inscripció
informació: Tel.: 93 652 98 30 (ext.146).. c/e: promociociutat@santboi.cat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web