ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

18/05/2021 10:22:09
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

festa major


Sant Boi tornarà a gaudir Festa Major del 19 al 23 de maig. Adaptada als protocols de la Covid-19, vol recuperar una part de l'esperit lúdic i festiu de la gran festa de la ciutat. Totes les activitats estan adaptades als protocols que demana la situació sanitària.

Can Massallera, els jardins de Can Castells i els patis de les escoles Antoni Gaudí i Josep M. Ciurana seran els principals escenaris d'actuacions i activitats, la gran majoria gratuïtes.

Els artistes

Mishima, Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Las Migas, Maruja Limón, 31 FAM i DEVA el bo i millor del talent local: Maria Martí, un quintet musical liderat per Toni Solà, la cantant portuguesa establerta a Sant Boi Auroora, el Concert desconfinat de la Coral Renaixença i un cabaret amb Josep Sabat "Nano" al capdavant.

Els espectacles per a tota la família seran un altre plat fort de la programació. No faltaran la trobada gegantera i espectacles de foc, la trobada de puntaires, el Festival Flamenc, dansa i balls de saló, concerts i un festival de curtmetratges i teatre de producció local.Podeu consultar el programa oficial en format PDF.


Programa en format Lectura Fàcil.


Per reservar entrades a www.entrapolis.com (a partir del 12 de maig).


A apartir del 12 de maig a l'agenda www.santboi.cat podeu consultar les activitats amb la informació actualitzada.La Festa Major compta amb un protocol d'actuació davant les agressions sexistes.

El cartell

La imatge del cartell és obra de la il·lustradora santboiana Natàlia Vázquez, que ha volgut plasmar el caràcter integrador de la festa i que les activitats es repartiran per tota la ciutat.

El pregó de la festa farà un homenatge al sector sanitari

En aquesta ocasió, anirà a càrrec de treballadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi amb l'objectiu de fer un homenatge merescut a totes les persones vinculades al sector sanitari de Sant Boi i valorar, així, l'esforç i el treball que han realitzat i realitzen en aquest temps de pandèmia de la Covid-19.

Reactivant el Sant Boi cultural

La recuperació de la Festa Major vol contribuir a la reactivació social i econòmica de la ciutat. A més del talent creatiu, s’han tingut molt presents les empreses de creació i de suport cultural locals.

Els diferents operadors i serveis tècnics per a la festa (infraestructures, personal tècnic i personal auxiliar) s'han contractat a Sant Boi.

Xarxes municipals.


Xarxes municipals de Cultura.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades