ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

26/10/2018 14:38:59
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

click

La ciutat tornarà a viure la febre pels clicks. La trobada Playmobil dels dies 10 i 11 de novembre oferirà diverses activitats adreçades a tots els públics, tallers infantils de cars, bàsquet i tir amb arc, entre altres, i diorames i punts de venda de la famosa joguina.

La fira també té voluntat solidària. Com a novetat, al llarg dels dos dies, es farà una recollida d’aliments per a la botiga d’Aliments Solidaris Sant Boi.

A més, per primer cop, aquest any s'ha organitzat un concurs de dibuix entre l'alumnat de 3r de primària dels centres escolars de la ciutat. El guanyador o la guanyadora rebrà un lot de Playmobil. L'escola del nen o la nena obtindrà un xec de 200 € per gastar en material escolar.

En aquesta ocasió el certamen compta amb la col·laboració de Sant Boi Comerç. Així, les persones que comprin a les botigues associades podran obtenir entrades i participaran en un sorteig d'un xec en metàl·lic.

La fira Playmobil està organitzada per Click Factory Fest amb el suport de l’Ajuntament.

L’any 2017 més de 4.500 persones, una bona part de les quals van venir de fora de la ciutat, van visitar la mostra.

Part dels beneficis del certamen es destinaran a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars.

La Fira Playmobil està emmarcada en les activitats commemoratives del Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Dies: Dissabte10 de novembre de 2018 de 10 a 20 h i diumenge 11 de novembre de 2018 de 10 a 19 h.
Entrada: 4 €
Lloc: Poliesportiu La Parellada

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades