ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

30/06/2020 15:56:43
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comunicat en relació amb l’incendi d’aquest di-lluns al vespre a la cinquena planta de l’Hospital de Sant Boi

Comunicat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en relació amb l’incendi d’aquest dilluns al vespre a la cinquena planta de l’Hospital de Sant Boi

Aquest dilluns al vespre un incendi ha afectat una habitació de la cinquena planta de l'Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

16 dotacions de bombers han estat activades a les 20:45 i l'incendi ha estat sufocat a les 21:10 hores. A aquesta ràpida extinció cal sumar-hi, també, la intervenció immediata del SEM, dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de la ciutat de Sant Boi, així com del sistema de seguretat antiincendis del centre, que ha funcionat correctament segons els protocols establerts.

L'alcaldessa de la localitat, Lluïsa Moret, i la consellera de Salut, Alba Vergés, s'han desplaçat al centre per conèixer de primera mà la situació.

A conseqüència de l'incendi s'han reubicat de forma preventiva 32 pacients a altres unitats de l'hos-pital, sense requerir cap afectació del seu procés, i s’ha traslladat un pacient en estat crític a l’Hos-pital Vall d'Hebron, que es manté estable dins la gravetat. 24 professionals del centre han estat atesos al Servei d’Urgències per processos lleus derivats de la inhalació de fum, i a hores d'ara tots estan donats d'alta.

Avui dimarts, el centre ja funciona correctament.

Actualment, en espera de conèixer les causes de l'incendi, s'ha procedit a obrir una investigació per esclarir els fets.

Els Germans de Sant Joan de Déu, el Comitè de Direcció del Parc Sanitari, l’Ajuntament de Sant Boi i el departament de Salut volen manifestar el seu agraïment a tots els cossos de seguretat i emergències, així com als professionals del centre que, novament, han demostrat la seva vàlua i han respost de manera àgil i resolutiva davant de l'emergència. També volen reconèixer especial- ment la implicació de la ciutadania, que amb la seva col·laboració ha contribuït a limitar els possibles danys.

  • Comunicat en format PDF
  • Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

    © Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades