ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2019 08:37:18
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


III Pla d'Igualtat de Gènere

Sant Boi de Llobregat sempre ha estat una ciutat referent en la lluita per a la igualtat entre dones i homes.

Les desigualtats de gènere estan presents en les relacions entre els homes i les dones en tots els àmbits de la vida social, econòmica, política i personal, això comporta desigualtats i discriminacions per raó de gènere que afecten tant a homes com a dones, però que en general, perjudiquen principalment les dones.

En els últims anys l'aposta de les administracions locals per a les polítiques per a la igualtat s'han traduït en un compromís amb la igualtat, amb la prestació de serveis de proximitat, amb el reconeixement de les diferències de gènere i amb la posada en marxa de polítiques públiques que tenen com objectiu la reducció de les desigualtats entre dones i homes i la construcció d'una societat més justa, inclusiva i igualitària.

Sant Boi de Llobregat, declarada ciutat feminista l'any 2018, amb aquest tercer Pla d'Igualtat de Gènere per a la Ciutat manté el seu compromís en la lluita contra la violència masclista, en la transformació de les relacions entre dones i homes, en l'assoliment de la igualtat real, i en la lluita contra la pèrdua de drets de les dones ja aconseguits que es veuen amenaçats constantment.

III Pla d'Igualtat de Gènere per a la Ciutat (2019-2023) descarregar document
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades