ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

16/09/2019 15:03:47
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Reciclos

presentació projecte Reciclosa

Dia: 18 de setembre

de 18 a 20 hores

A Plaça de Mercè Rodoreda

Activitats familiars: jocs gegants, inflable, tallers de cuina solar i taller sobre l'ús de l'aigua a les llars.

El dimecres 18 de setembre tindrà lloc l'acte de presentació del projecte RECICLOS, una iniciativa innovadora plantejada per millorar la recollida de les ampolles de plàstic i les llaunes al contenidor groc.

L'activitat comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i de la coordinadora del projecte Reciclos, Gemma Arroyo, de l'organització sense ànim de lucre Ecoembes.

Ecoembes ha seleccionat Sant Boi per dur a terme la prova pilot del projecte Reciclos, en reconeixement als bons resultats obtinguts a la ciutat en la recollida selectiva d’envasos. La prova pilot es fa als barris de Marianao i Ciutat Cooperativa.

RECICLOS incentiva la participació de la ciutadania d’una manera lúdica i innovadora, mitjançant el telèfon mòbil.

Mitjançant una webapp, es pot identificar les persones que fan una correcta recollida de llaunes i ampolles de plàstic, que poden guanyar uns punts anomenats ‘reciclos’. Els punts es poden destinar a:

►Participar en el sorteig de fantàstics premis

►Fer una donació a una ONG

►Col·laborar en la campanya “Cap nen sense joguina”

Així es reconeix i es premia el compromís amb el medi ambient. Com diu l'eslogan de la campanya: 'Quan guanya el medi ambient, guanyes tu'.

Més informació sobre el projecte Reciclos a https://santboi.reciclos.cat
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades