ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/06/2020 13:37:57
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L’Ajuntament de Sant Boi ha editat la Guia Reactivem Sant Boi , que recull el conjunt de mesures municipals que s’han posat en marxa des de l’inici de l’emergència sanitària i fins al dia d’avui per pal·liar les seves conseqüències socials i econòmiques.

La Guia ofereix informació detallada sobre el procediment a seguir per accedir i beneficiar-se dels diferents ajuts i prestacions que conformen el Pla de Xoc que l’Ajuntament va aprovar en el Ple Extraordinari del passat 17 d’abril.

Aquestes mesures s’adrecen a les famílies, els i les professionals autònoms, els comerços i les petites i mitjanes empreses locals més afectades per la crisi sanitària, i inclouen tant ajuts directes a les famílies i subvencions a projectes empresarials com estímuls al consum local i una bateria de beneficis fiscals. El seu objectiu és la reactivació de l’economia de la nostra ciutat i el sosteniment dels sectors de la població més vulnerables.

La Guia també recull les mesures promulgades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol relatives al lloguer de l’habitatge, situacions d’atur, suspensió temporal de contractes, persones treballadores autònomes o moratòria de crèdits hipotecaris.

La Guia Reactivem Sant Boi s’anirà actualitzant a mida que les diferents administracions públiques promulguin altres mesures de caràcter social o d’estímul de l’economia.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades