ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/06/2020 13:37:57
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Reactivem Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha editat la Guia Reactivem Sant Boi , que recull el conjunt de mesures municipals que s’han posat en marxa des de l’inici de l’emergència sanitària i fins al dia d’avui per pal·liar les seves conseqüències socials i econòmiques.

La Guia ofereix informació detallada sobre el procediment a seguir per accedir i beneficiar-se dels diferents ajuts i prestacions que conformen el Pla de Xoc que l’Ajuntament va aprovar en el Ple Extraordinari del passat 17 d’abril.

Aquestes mesures s’adrecen a les famílies, els i les professionals autònoms, els comerços i les petites i mitjanes empreses locals més afectades per la crisi sanitària, i inclouen tant ajuts directes a les famílies i subvencions a projectes empresarials com estímuls al consum local i una bateria de beneficis fiscals. El seu objectiu és la reactivació de l’economia de la nostra ciutat i el sosteniment dels sectors de la població més vulnerables.

La Guia també recull les mesures promulgades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol relatives al lloguer de l’habitatge, situacions d’atur, suspensió temporal de contractes, persones treballadores autònomes o moratòria de crèdits hipotecaris.

La Guia Reactivem Sant Boi s’anirà actualitzant a mida que les diferents administracions públiques promulguin altres mesures de caràcter social o d’estímul de l’economia.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades