ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/20/2021 08:41:57 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Consell escolar municipal

Què és?

És l’organisme de participació amb funcions d’assessorament, consulta, proposta i informació en la programació i gestió educativa en qualsevol aspecte relacionat amb ensenyaments no universitaris dins l’àmbit municipal. El nostre CEM es defineix també com un eix canalitzador cap a l’administració educativa que correspongui.

Com s’estructura?

Actualment el CEM de Sant Boi funciona amb els dos càrrecs unipersonals que marca la llei (Presidència i Secretaria) i el Ple, on es reuneixen tots els membres representants dels diferents sectors. També hi pot haver Comissions de Treball, però actualment no n’hi cap en funcionament. El President és el regidor d’Educació i Civisme, el/la Secretari/a és un/a tècnic/a d’Educació i el Ple està constituït per membres de la Corporació Municipal en representació del Consistori, representants del professorat, dels pares i mares, de les direccions, del personal d’administració i serveis i de l’alumnat de secundària dels centres públics i concertats de la població. També hi ha representants d’altres institucions i serveis educatius. Sempre que es consideri oportú es pot sol·licitar l’assistència de persones l’opinió de les quals es consideri que pot ser d’interès. En aquest cas, com en el del/la secretari/a del CEM, tindran veu però no vot.

 

Cada quan i com es convoca?

es fan tres reunions ordinàries per curs (una cada trimestre) i pot ser convocat en sessió extraordinària quan el President o una tercera part dels membres ho considera necessari. Les convocatòries han de ser enviades a tots els membres amb un mínim de 72 hores d’anticipació. En una de les sessions del CEM de Sant Boi del curs 2009/2010 es va decidir canviar la tramesa de correu ordinari per correu electrònic.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades