ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/16/2019 07:01:30 AM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Consell escolar municipal

Què és?

És l’organisme de participació amb funcions d’assessorament, consulta, proposta i informació en la programació i gestió educativa en qualsevol aspecte relacionat amb ensenyaments no universitaris dins l’àmbit municipal. El nostre CEM es defineix també com un eix canalitzador cap a l’administració educativa que correspongui.

Com s’estructura?

Actualment el CEM de Sant Boi funciona amb els dos càrrecs unipersonals que marca la llei (Presidència i Secretaria) i el Ple, on es reuneixen tots els membres representants dels diferents sectors. També hi pot haver Comissions de Treball, però actualment no n’hi cap en funcionament. El President és el regidor d’Educació i Civisme, el/la Secretari/a és un/a tècnic/a d’Educació i el Ple està constituït per membres de la Corporació Municipal en representació del Consistori, representants del professorat, dels pares i mares, de les direccions, del personal d’administració i serveis i de l’alumnat de secundària dels centres públics i concertats de la població. També hi ha representants d’altres institucions i serveis educatius. Sempre que es consideri oportú es pot sol·licitar l’assistència de persones l’opinió de les quals es consideri que pot ser d’interès. En aquest cas, com en el del/la secretari/a del CEM, tindran veu però no vot.

 

Cada quan i com es convoca?

es fan tres reunions ordinàries per curs (una cada trimestre) i pot ser convocat en sessió extraordinària quan el President o una tercera part dels membres ho considera necessari. Les convocatòries han de ser enviades a tots els membres amb un mínim de 72 hores d’anticipació. En una de les sessions del CEM de Sant Boi del curs 2009/2010 es va decidir canviar la tramesa de correu ordinari per correu electrònic.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades