ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

25/10/2021 09:11:21
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cuidem Sant Boi

Una Campanya de Ciutat Sostenible i Saludable

Cuidem Sant Boi vol cridar l’atenció sobre la importància d’avançar cap a una ciutat més sostenible i saludable a través de la corresponsabilitat ciutadana i de la conscienciació col·lectiva.

Aquesta serà una campanya àmplia i sostinguda en el temps, durant el qual els personatges protagonistes ens aniran mostrant quina es la millor manera de cuidar Sant Boi i, a més, ens explicaran com i per què ho hem de fer. Es tracta de la "Bona Consciència" i de "l'Incivisme". Entre altres, ens parlaran sobre el reciclatge i la correcta separació de residus, especialment dels orgànics. La recollida i el dipòsit de voluminosos (mobles i trastos) també serà objecte dels missatges que coneixerem través d'aquests personatges. 

Es posarà en valor com una ciutat lliure de deixalles i que gestiona de manera eficient els seus residus, és una ciutat que treballa per la salut, contra els efectes del canvi climàtic i contribueix a la millora contínua de l'espai públic. 

Cuidem Sant Boi respon, per tant, a la voluntat municipal de seguir treballant per aconseguir espais urbans de qualitat i millorar l’experiència urbana dels nostres carrers i places. Entre totes i tots cuidem Sant Boi!

Us presentem al Jordi i la Raquel, dues persones que treballen a Igualssom, l'empresa municipal que fomenta la inclusió de persones amb discapacitat a través de l'ocupació laboral.

Hem compartit un dia de feina amb els dos i hem vist com netejaven les zones d'esbarjo per a gossos que hi ha repartides per Sant Boi. És una tasca indispensable pel manteniment d'aquests espais i per evitar la brutícia i les males olors. Però, com bé diu la Raquel "tothom ha de col.laborar i llençar les coses a la paperera i no al terra".

Cuidem Sant Boi: Un dia amb la Paqui

Us presentem la Paqui, una dona que forma part dels serveis de neteja municipals. Hem compartit una jornada de treball amb ella. Diu que es sent “orgullosa” de col.laborar a mantenir l’espai públic de la ciutat més net i saludable. Entre totes i tots cuidem Sant Boi!Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades