CA Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 02:31:05 PM
reactivem
">Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Afectacions al trÓnsit per treballs de reparacions diverses, entre els dies 4 i 12 de juny


Entre el 4 i el 12 de juny es realitzen treballs de reparacions a la calšada en diversos espais de la ciutat. Per aquests motiu hi haurÓ afectacions i desviacions puntuals del trÓnsit a diferents zones del municipi.

Dies 4 i 5 de juny: trams dels carrers de Joan MartÝ (Rossellˇ-Girona), Riera BastÚ (Francesc Pi i Margall-Pallars SobirÓ), Carles MartÝ i VilÓ (Pallars SobirÓ-Torras i Bages), Nou (Francesc Pi i Margall-Carles MartÝ i VilÓ), Montevideo (Joan Bardina-MariÓ Fortuny), Joan Salvat Papasseit (Montevideo-MariÓ Fortuny), Bonaventura Calopa (davant de l'antic hospital), Sant Joan Bosco (lateral de la carretera C-245), Crist˛for Colom (ronda Sant Ramon-Balmes), MossŔn Antoni Solanas (Josep Mariages-Blai Net).

Dia 8 de juny: carrers de Frederic Mompou i Joaquim Rubiˇ i Ors, entre la plaša de Joan SanromÓ i la ronda de Sant Ramon.

Dia 9 DE JUNY: carrers de Joaquim Rubiˇ i Balaguer i Francesc Pi i Margall (ronda de Sant Ramon-Montmany) i al carrer de Joaquim Auger (Rossellˇ-Girona).

Dia 10: els treballs afectaran el carrer de LluÝs Pascual Roca (MariÓ Fortuny- Riera BastÚ) i al carrer d'Eusebi GŘell (Joaquim Rubiˇ i Ors-ronda de Sant Ramon). En aquest darrer tram, no es podrÓ estacionar a la zona blava.

Altres carrers amb afectacions puntuals: Frederic Mompou, Eduard ToldrÓ, Joan Pfaff, Pablo Picasso, Joan MartÝ, Benviure, Nou, Anselm ClavÚ, Raurich, Salvat Papasseit, Montevideo, Riera BastÚ, Carles MartÝ, Pompeu Fabra, Canonge Cullell, Crist˛for Colom, Sant Joan Bosco, Bonaventura Calopa, MossŔn Antoni Solanas, Dr. Pere Nubiola, Joventut, M˙rcia, Riera Roja, av. Aragˇ, rda. Sant Ramon, ctra. C-245 i ctra. del Prat.

Les obres afecten l'itinerari i les parades de diverses lÝnies d'autob˙s (vegeu arxius adjunts).

L'Ajuntament agraeix la comprensiˇ dels ve´ns i les ve´nes.

 .doc Asfalt Sant Boi 9 juny 2 A4 H.doc ( 983 Kb)

 .doc Asfalt Sant Boi 9 juny A4 H.doc ( 366 Kb)

 .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 3 A4 H.doc ( 264 Kb)

 .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 4 A4 H.doc ( 990 Kb)

 .doc Asfalt Sant Boi SB1 11 juny A4 H.doc ( 375 Kb)

 .doc Asfalt Sant Boi 10 juny Eusebi GŘell A4 H.doc ( 795 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distintiu de gŔnere