ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2017 12:37:06 PM
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interŔs ciutadÓ

Afectacions al trÓnsit per treballs de reparacions diverses, entre els dies 4 i 12 de juny


Entre el 4 i el 12 de juny es realitzen treballs de reparacions a la calšada en diversos espais de la ciutat. Per aquests motiu hi haurÓ afectacions i desviacions puntuals del trÓnsit a diferents zones del municipi.

Dies 4 i 5 de juny: trams dels carrers de Joan MartÝ (Rossellˇ-Girona), Riera BastÚ (Francesc Pi i Margall-Pallars SobirÓ), Carles MartÝ i VilÓ (Pallars SobirÓ-Torras i Bages), Nou (Francesc Pi i Margall-Carles MartÝ i VilÓ), Montevideo (Joan Bardina-MariÓ Fortuny), Joan Salvat Papasseit (Montevideo-MariÓ Fortuny), Bonaventura Calopa (davant de l'antic hospital), Sant Joan Bosco (lateral de la carretera C-245), Crist˛for Colom (ronda Sant Ramon-Balmes), MossŔn Antoni Solanas (Josep Mariages-Blai Net).

Dia 8 de juny: carrers de Frederic Mompou i Joaquim Rubiˇ i Ors, entre la plaša de Joan SanromÓ i la ronda de Sant Ramon.

Dia 9 DE JUNY: carrers de Joaquim Rubiˇ i Balaguer i Francesc Pi i Margall (ronda de Sant Ramon-Montmany) i al carrer de Joaquim Auger (Rossellˇ-Girona).

Dia 10: els treballs afectaran el carrer de LluÝs Pascual Roca (MariÓ Fortuny- Riera BastÚ) i al carrer d'Eusebi GŘell (Joaquim Rubiˇ i Ors-ronda de Sant Ramon). En aquest darrer tram, no es podrÓ estacionar a la zona blava.

Altres carrers amb afectacions puntuals: Frederic Mompou, Eduard ToldrÓ, Joan Pfaff, Pablo Picasso, Joan MartÝ, Benviure, Nou, Anselm ClavÚ, Raurich, Salvat Papasseit, Montevideo, Riera BastÚ, Carles MartÝ, Pompeu Fabra, Canonge Cullell, Crist˛for Colom, Sant Joan Bosco, Bonaventura Calopa, MossŔn Antoni Solanas, Dr. Pere Nubiola, Joventut, M˙rcia, Riera Roja, av. Aragˇ, rda. Sant Ramon, ctra. C-245 i ctra. del Prat.

Les obres afecten l'itinerari i les parades de diverses lÝnies d'autob˙s (vegeu arxius adjunts).

L'Ajuntament agraeix la comprensiˇ dels ve´ns i les ve´nes.

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 9 juny 2 A4 H.doc ( 983 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 9 juny A4 H.doc ( 366 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 3 A4 H.doc ( 264 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 4 A4 H.doc ( 990 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi SB1 11 juny A4 H.doc ( 375 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny Eusebi GŘell A4 H.doc ( 795 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web