ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/05/2020 07:39:55 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Afectacions al trànsit per treballs de reparacions diverses, entre els dies 4 i 12 de juny


Entre el 4 i el 12 de juny es realitzen treballs de reparacions a la calçada en diversos espais de la ciutat. Per aquests motiu hi haurà afectacions i desviacions puntuals del trànsit a diferents zones del municipi.

Dies 4 i 5 de juny: trams dels carrers de Joan Martí (Rosselló-Girona), Riera Basté (Francesc Pi i Margall-Pallars Sobirà), Carles Martí i Vilà (Pallars Sobirà-Torras i Bages), Nou (Francesc Pi i Margall-Carles Martí i Vilà), Montevideo (Joan Bardina-Marià Fortuny), Joan Salvat Papasseit (Montevideo-Marià Fortuny), Bonaventura Calopa (davant de l'antic hospital), Sant Joan Bosco (lateral de la carretera C-245), Cristòfor Colom (ronda Sant Ramon-Balmes), Mossèn Antoni Solanas (Josep Mariages-Blai Net).

Dia 8 de juny: carrers de Frederic Mompou i Joaquim Rubió i Ors, entre la plaça de Joan Sanromà i la ronda de Sant Ramon.

Dia 9 DE JUNY: carrers de Joaquim Rubió i Balaguer i Francesc Pi i Margall (ronda de Sant Ramon-Montmany) i al carrer de Joaquim Auger (Rosselló-Girona).

Dia 10: els treballs afectaran el carrer de Lluís Pascual Roca (Marià Fortuny- Riera Basté) i al carrer d'Eusebi Güell (Joaquim Rubió i Ors-ronda de Sant Ramon). En aquest darrer tram, no es podrà estacionar a la zona blava.

Altres carrers amb afectacions puntuals: Frederic Mompou, Eduard Toldrà, Joan Pfaff, Pablo Picasso, Joan Martí, Benviure, Nou, Anselm Clavé, Raurich, Salvat Papasseit, Montevideo, Riera Basté, Carles Martí, Pompeu Fabra, Canonge Cullell, Cristòfor Colom, Sant Joan Bosco, Bonaventura Calopa, Mossèn Antoni Solanas, Dr. Pere Nubiola, Joventut, Múrcia, Riera Roja, av. Aragó, rda. Sant Ramon, ctra. C-245 i ctra. del Prat.

Les obres afecten l'itinerari i les parades de diverses línies d'autobús (vegeu arxius adjunts).

L'Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i les veïnes.

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 9 juny 2 A4 H.doc ( 983 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 9 juny A4 H.doc ( 366 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 3 A4 H.doc ( 264 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny 4 A4 H.doc ( 990 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi SB1 11 juny A4 H.doc ( 375 Kb)

Veure document .doc Asfalt Sant Boi 10 juny Eusebi Güell A4 H.doc ( 795 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades