CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:47:35 AM
PrimaveraWEB
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Avís de contaminació atmosfèrica


Atenent els nivells elevats de partícules PM10 i NO2 enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya (XVPCA), la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha emès un avís preventiu de contaminació atmosfèrica per partícules en suspensió.

Recomanacions a la població per reduir al màxim les emissions:

· Realitzar els trajectes a peu o amb bicicleta escollint carrers poc freqüentats pel trànsit.

· Utilitzar el transport públic.

· Reduir els desplaçaments amb vehicle privat (si és possible: treballar a distància, variar l’horari de feina a canvi de viatjar amb transport públic, treballar en un altre lloc de l'empresa, treballar més a prop de casa…).

· Utilitzar el cotxe compartit . · Realitzar una conducció eficient (arrencada suau, reduir la velocitat, utilitzar el fre motor, evitar accelerades i frenades brusques, etc). · En el cas de disposar de diferents vehicles, utilitzar el que tingui les emissions més baixes. . Regular la climatització de les llars. . Assegurar-se del bon funcionament de les calefaccions de combustibles fòssils, llenya, biomassa... i garantir el bon funcionament dels filtres i captadors de cendres de les mateixes.

· Realitzar una conducció eficient (arrencada suau, reduir la velocitat, utilitzar el fre motor, evitar accelerades i frenades brusques, etc).

· En el cas de disposar de diferents vehicles, utilitzar el que tingui les emissions més baixes.

. Regular la climatització de les llars.

. Assegurar-se del bon funcionament de les calefaccions de combustibles fòssils, llenya, biomassa... i garantir el bon funcionament dels filtres i captadors de cendres de les mateixes.

Més informació:http://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/Avis_contaminacio

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0