ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/05/2020 06:52:14 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Avís de contaminació atmosfèrica


Atenent els nivells elevats de partícules PM10 i NO2 enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya (XVPCA), la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha emès un avís preventiu de contaminació atmosfèrica per partícules en suspensió.

Recomanacions a la població per reduir al màxim les emissions:

· Realitzar els trajectes a peu o amb bicicleta escollint carrers poc freqüentats pel trànsit.

· Utilitzar el transport públic.

· Reduir els desplaçaments amb vehicle privat (si és possible: treballar a distància, variar l’horari de feina a canvi de viatjar amb transport públic, treballar en un altre lloc de l'empresa, treballar més a prop de casa…).

· Utilitzar el cotxe compartit . · Realitzar una conducció eficient (arrencada suau, reduir la velocitat, utilitzar el fre motor, evitar accelerades i frenades brusques, etc). · En el cas de disposar de diferents vehicles, utilitzar el que tingui les emissions més baixes. . Regular la climatització de les llars. . Assegurar-se del bon funcionament de les calefaccions de combustibles fòssils, llenya, biomassa... i garantir el bon funcionament dels filtres i captadors de cendres de les mateixes.

· Realitzar una conducció eficient (arrencada suau, reduir la velocitat, utilitzar el fre motor, evitar accelerades i frenades brusques, etc).

· En el cas de disposar de diferents vehicles, utilitzar el que tingui les emissions més baixes.

. Regular la climatització de les llars.

. Assegurar-se del bon funcionament de les calefaccions de combustibles fòssils, llenya, biomassa... i garantir el bon funcionament dels filtres i captadors de cendres de les mateixes.

Més informació:http://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/Avis_contaminacio

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades