ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/18/2019 07:21:55 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

La Biblioteca JRB tanca per acollir exposicions de la Fira de la Puríssima


La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer tancarà del 5 al 8 de desembre per acollir exposicions amb motiu de la celebració de la Fira de la Puríssima de 2012. S'hi podrà visitar l'estand municipali una mostra commemorativa dels 100 anys de l'arribada del carrilet a Sant Boi.

Exposició municipal

L'exposició organitzada per l'Ajuntament a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer explica els tres eixos del Pla de govern de la ciutat (recuperació econòmica i ocupació, cohesió social i qualitat democràtica), repassa els principals projectes i inversions, a més de fer un recorregut històric per les etapes del Sant Boi contemporani.

Centenari del carrilet

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Organitzadora del Centenari del Carrilet (on col·labora Amics del Ferrocarril de Sant Boi)commemoren el centenari de l'arribada del carrilet a Sant Boi amb activitats diverses, entre les quals hi ha una exposició a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La mostra està formada per 13 plafons que expliquen l'evolució d'aquest mitjà de transport des de 1912 fins als nostres dies. Es podrà visitar fins al 23 de desembre.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades