ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:23:13 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


PORTADA

L'OMIC atén consultes de les persones afectades per la venda d'accions de Bankia


Bankia ha decidit posar en marxa un procés per a retornar els diners als inversors minoristes que van adquirir accions de l'entitat al 2011, sense necessitat d'haver de tramitar reclamacions judicials o extrajudicials.

Els inversors recuperaran el 100% de la inversió més uns interessos compensatoris de l'1% anual, de forma àgil, ràpida, senzilla, gratuïta i amb total seguretat.

L'entitat retornarà l'import íntegre de la seva inversió inicial a canvi de la devolució de les accions a l'entitat. En el cas que hagin venut les accions, se'ls abonarà la diferència entre els diners invertits i el que van obtenir amb la venda de títols. En ambdós casos s'abonaran uns interessos compensatoris de l'1% anual pel temps transcorregut fins a la restitució de la inversió.

Desenvolupament del procediment:Només s'haurà d'emplenar un formulari de sol·licitud el qual estarà disponible a les sucursals de Bankia.Es poden adherir al procés els inversors minoristes, encara que hagin iniciat una reclamació judicial contra l'entitat.Si s'hagués interposat una demanda judicial, l'accionista, una vegada hagi recuperat la inversió, signarà un acord amb Bankia en el que es compromet a desistir del procés judicial.

Només s'haurà d'emplenar un formulari de sol·licitud el qual estarà disponible a les sucursals de Bankia.

Es poden adherir al procés els inversors minoristes, encara que hagin iniciat una reclamació judicial contra l'entitat.

Si s'hagués interposat una demanda judicial, l'accionista, una vegada hagi recuperat la inversió, signarà un acord amb Bankia en el que es compromet a desistir del procés judicial.

Termini: El termini d'adhesió a aquest procés va començar el 18 de febrer i té una durada de tres mesos.

Consultes:

Els interessats es poden adreçar a la seva sucursal de Bankia o a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d'aquest Ajuntament.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades