ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/19/2019 10:09:46 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

L'Ajuntament manté actiu el Pla Bàsic d'Emergències, per onada de fred, en fase d'alerta


Els dispositius continuen en marxa durant el cap de setmana

L'Ajuntament de Sant Boi manté activat el Pla Bàsic d'Emergències, per onada de fred, en fase d'alerta, durant el cap de setmana. Els serveis tècnics del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) han recomanat que es mantingui l'alerta atès que la previsió meteorològica és "inestable i indeterminada". Els dispositius previstos al pla continuaran en marxa.

Els serveis socials ofereixen a les persones sense llar, des de la nit del passat dimecres, un lloc per dormir, mantes i menjar calent, a les dependències municipals del carrer de la Riereta. Aquest dispositiu continuarà obert durant el cap de setmana.

El consell assessor del Pla Bàsic d'Emergències (format per representants de la Policia Local, Protecció Civil i els Serveis Socials Municipals, entre altres) realitza un seguiment exhaustiu de l'evolució de la situació i de les possibles afectacions en la ciutat. Així, les brigades municipals tenen prevista, si s'escau, la distribució de sal per evitar la formació de plaques de gel.

L'Ajuntament aconsella a la ciutadania que segueixi les indicacions sobre mesures d'autoprotecció a prendre en cas de fred fetes per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. El telèfon per a qualsevol emergència és el 112.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades