CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:43:53 AM
PrimaveraWEB
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Enquestes a la llar: "Sant Boi Ageing Study"


L'Ajuntament de Sant Boi,en col·laboració amb el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, porta a terme un estudi de seguiment a 5.000 persones de més de 50 anys a la nostra ciutat. La investigaciócomença amb una enquesta que porten a terme 6 persones contractades per l'Ajuntament de Sant Boi, sota la guia de Salut Comunitària i la Unitat d'Assistència a la Planificació i l'Avaluació de l'Ajuntament i coordinades pel Dr. José M. Haro i la Dra. Beatriz Olaya del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. Els ciutadans i ciutadanes que participaran en el projecte rebran una notificació de l'Ajuntament on se'ls informarà que es farà aquesta enquesta a la seva llar.

El projecte "Sant Boi Ageing Study" estudiarà fins a quin punt la pèrdua d’autonomia personal afecta a totes les dimensions de la persona, dificultant la interacció en l’entorn social immediat i fent augmentar la necessitat de ser ajudada en les activitats de la vida diària. També, s’analitzaran les situacions de risc social que poden viure aquestes persones grans si no es cobreixen certes necessitats com l’accessibilitat als serveis socials, xarxes de suport social i familiar, estabilitat econòmica o unes condicions de l’habitatge dignes.

L'Ajuntament i el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu agraeeixen la col·laboració ciutadana.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distintiu de gènere