ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/19/2019 09:28:02 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Enquesta de Condicions de Vida de la població de Sant Boi.


Des de mitjans del mes de maig i durant els propers mesos es portarà a terme el treball de camp corresponent a la segona edició de l'Enquesta de Condicions de Vida de la població de Sant Boi. Aquest estudi és una extensa investigació social sobre les llars i les persones residents a Sant Boi i renova les dades que es van recollir a l'Enquesta que es va fer l'any 2009. En total hi participaran unes 800 llars distribuides aleatòriament per tot el municipi. A tal efecte un equip d'enquestadores visitarà les llars seleccionades per a la mostra i demanaran la col·laboració dels residents a aquests habitatges, que hauran d'emplenar un qüestionari individual a més del qüestionari de la llar, que emplenarà el propi enquestador al mateix domicili.

L'Enquesta de Condicions de Vida és una estadística oficial amb periodicitat quatriennal que el·labora l'Ajuntament i permet obtenir informació sobre dades demogràfiques i territorials, habitatge, mobilitat, formació, treball i activitat, renda, pobresa i exclusió social, salut personal i autonomia de les persones. Amb aquesta informació es facilita la tasca de disseny i planificació de les polítiques públiques, especialment les que es refereixen a atenció social i benestar comunitari. Les dades que s'hi recullin són completament anònimes i subjectes a secret estadístic segons Llei 23/1998 (DOGC núm. 2801, pàg. 229) d'Estadística de Catalunya.

Per tal de facilitar la feina a l'equip encarregat del treball de camp, preguem a les persones que rebin la seva visita la màxima col·laboració amb les enquestadores, que també són a la seva disposició per a assistir-les a complimentar els qüestionaris i resoldre qualsevol dubte.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades