CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:18:04 AM
PrimaveraWEB
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Alerta del Pla Bàsic d'Emergència Municipal per onada de calor


L'alerta del Pla Bàsic d'Emergències Municipal s'ha activat a Sant Boi un cop superat el llindar dels 34.2º. Els diferents llocs del territori no estan afectats per l'onada de calor amb la mateixa intensitat i cada municipi té uns llindars diferents que determinen els riscos potencials existents.

Els nivells més alts de temperatura es preveuen al nostre municipi per a divendres 28 i dissabte 29 de juny, tot i que l'onada de calor es podria perllongar almenys fins a diumenge.

El risc pot afectar la població en general i especialment la gent major de 75 anys, les persones amb determinades circumstàncies socials, amb discapacitats físiques o psíquiques i amb limitació de mobilitat (nadons, persones amb malalties cròniques, amb hipertensió arterial, diabetis i malalties cardiovasculars o que realitzen activitats a l'espai públic).

En les últimes hores s'han detectat alguns casos d'ocells caiguts al terra com a conseqüència de les altes temperatures. Si alguna persona en troba algun al terra, es recomana que no l'agafi i que truqui al Telèfon Net (900 10 88 30).

L'Ajuntament ha activat diferents mesures en previsió de les possibles conseqüències d'aquest episodi meteorològic.

Consells episodi de Calor. Generalitat de Catalunya: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distintiu de gènere