ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/24/2021 06:06:07 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Arxiu administratiu

X124 LLICÈNCIES D'OBRES MAJORS


ACCÉS AL CERCADOR D'EXPEDIENTS

Aquesta base de dades conté la informació de les llicències d'obres majors conservades a l'Arxiu Administratiu Municipal des de l'any 1960 fins l'any 2010. Actualment hi consten 6.458 expedients. La cerca dels expedients es pot realitzar a través de les següents dades:
-Any (any o interval d'anys de la concessió de l'expedient).
-Número d'expedient.
-Títol (exemple: construcció, addició, reforma, ampliació, etc.).
-Adreça (nom del carrer i número de policia).
-Sol·licitant.

Per cada cerca d'expedients us apareixeran un nombre de 25, 50 o 75 registres segons preferiu.
-Se us informarà del total de la cerca al marge dret inferior (Exemple: Pàg. 1 de 5, 112 registres).
-Ordenació de la cerca: Si cliqueu a la barra d'encapçalament apareixerà una fletxa que permet ordenar el resultat alfabèticament.
-Podeu ampliar o estrényer les columnes.
-Podeu seleccionar i ordenar les columnes segons el vostre interès.
-Les dades són reutilitzables.

Els plànols dels expedients estan en procés de digitalització. Actualment hi ha un 30% dels plànols digitalitzats -uns 23.000 plànols- que corresponen majoritàriament a les llicències dels anys 1960 a 1990. En el cas que l'expedient que cerqueu tingui els plànols digitalitzats, aquesta dada s'informarà a la columna "X", on apareixerà el nombre de plànols de l'expedient. El plànol d'emplaçament serà de consulta lliure; la resta de plànols es podran consultar previ exercici del dret d'accés a la informació.

L'exercici del dret a la informació el podeu exercir de forma electrònica mitjançant l'apartat de tràmits del web municipal indicant el número d'expedient que voleu consultar. Si sou persona física també podreu adreçar-vos a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones amb cita prèvia.

SOL·LICITUD D'EXPEDIENTS/DRET D'ACCÉS

CITA PRÈVIA

La còpia de plànols està subjecte a la propietat intel·lectual segons estableix el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual.

Part d'aquest projecte s'ha finançat a través de subvencions concedides per la Diputació de Barcelona -Projecte de normalització de metadades per l'Arxiu Electrònic Únic- i per l'Àrea Metropolitana de Barcelona -Projecte per a la integració de metadades al Portal de Transparència-.

En el cas de l'interessat, per contenir a voltes dades de caràcter personal, hem demanat un dictamen a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades -vegis document adjunt-. També adjuntem dictamen de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública.

Servei de l'Arxiu Administratiu Municipal
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Sant Boi de Llobregat, maig 2019.

Veure document .pdf DICTAMEN_APDCAT.pdf ( 228 Kb)

Veure document .pdf 2019_01_DICTAMEN_GAIP.pdf ( 224 Kb)

Amb la col·laboració de:

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades