ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/23/2019 04:22:25 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Arxiu administratiu

X124 LLICÈNCIES D'OBRES MAJORS


ACCÉS AL CERCADOR D'EXPEDIENTS

Aquesta base de dades conté la informació de les llicències d'obres majors conservades a l'Arxiu Administratiu Municipal des de l'any 1960 fins l'any 2010. Actualment a l'inventari hi consten 6.458 expedients, dels quals 2.360 tenen digitalitzats els plànols; aquests plànols s'han incorporat a l'Arxiu Electrònic Únic per poder ser consultats des d'aquest mateix cercador. Part d'aquest projecte s'ha finançat a través de subvencions concedides per la Diputació de Barcelona -normalització de metadades per l'Arxiu Electrònic Únic- i per l'Àrea Metropolitana de Barcelona -integració metadades al Portal de Transparènica-.

La cerca dels expedients es pot realitzar a través de les següents dades:
-Sèrie documental.
-Any (any o interval d'anys de la concessió de l'expedient).
-Número d'expedient.
-Títol (exemple: construcció, addició, reforma, ampliació, etc.).
-Adreça (nom del carrer i número de policia).
-Interessat.

El resultat de qualsevol cerca serà una sèrie de registres que podreu tractar segons les vostres necessitats:
-Us apareixeran un nombre de 25, 50 o 75 registres per cada cerca segons preferiu.
-Se us informarà del total de la cerca al marge dret inferior (Exemple: Pàg. 1 de 5, 112 registres).
-Ordenació de la cerca: Si cliqueu a sobre de la barra apareixerà una fletxa que permet ordenar el resultat alfabèticament.
-Podeu ampliar o estrényer les columnes.
-Podeu seleccionar i ordenar les columnes segons el vostre interès.
-Les dades són reutilitzables.

Els plànols dels expedients estan en procés de digitalització. Actualment hi ha un 30% dels plànols digitalitzats -uns 23.000 plànols- que corresponen majoritàriament a les llicències dels anys 1960 a 1990. En el cas que l'expedient que cerqueu tingui els plànols digitalitzats, aquesta dada s'informarà a la columna "X", on apareixerà el nombre de plànols de l'expedient. Podreu visualitzar la llista de plànols clicant a la pestanya de l'esquerra; després clicant la lupa podreu obrir el plànol.

Si necessiteu alguna còpia digital del plànol, haureu de fer la sol·licitud a l'OMAP -l'Oficina Municipal d'Atenció a les persones- i pagar la taxa corresponent. Els plànols estan subjectes a la propietat intel·lectual segons estableix el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual.

En el cas de l'interessat, per contenir a voltes dades de caràcter personal, hem demanat un dictamen a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades -vegis document adjunt-.

Servei de l'Arxiu Administratiu Municipal
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Sant Boi de Llobregat, desembre 2018.

Veure document .pdf DICTAMEN_APDCAT.pdf ( 228 Kb)

Amb la col·laboració de:

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades