ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/16/2019 04:13:59 AM
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Juny 2014


El Viure Sant Boi que es reparteix aquest mes de juliol és una edició especial. Les notícies que hi apareixen se centren en el nomenament de Lluïsa Moret com a nova alcaldessa i en les principals mesures que ha pres durant les primeres setmanes en el càrrec. En aquesta edició escurçada del butlletí municipal també hi ha l’agenda d’activitats de l’estiu, el tauler d’anuncis oficials i els articles d’opinió dels grups polítics municipals.

Un nou Viure Sant Boi al setembre El Viure Sant Boi surt al carrer aquest mes de juliol després d’un parèntesi excepcional d’un mes, que ha coincidit amb el relleu a l’Alcaldia. Per a després de l’estiu, l’Ajuntament prepara una remodelació que afectarà substancialment la forma i els continguts de la publicació. L’objectiu d’aquesta remodelació és que el Viure Sant Boi reflecteixi el nou model de comunicació que vol impulsar l’equip de govern municipal.

El Viure Sant Boi surt al carrer aquest mes de juliol després d’un parèntesi excepcional d’un mes, que ha coincidit amb el relleu a l’Alcaldia. Per a després de l’estiu, l’Ajuntament prepara una remodelació que afectarà substancialment la forma i els continguts de la publicació. L’objectiu d’aquesta remodelació és que el Viure Sant Boi reflecteixi el nou model de comunicació que vol impulsar l’equip de govern municipal.

Canvis en els continguts i en la forma

Des del punt de vista dels continguts, el nou Viure Sant Boi serà una publicació més propera i, com a servei públic, buscarà per sobre de tot l’interès de la ciutadania. Pel que fa a la forma, el butlletí apostarà per un nou disseny i una imatge més senzilla i més sòbria.

El butlletí, sense publicitat

Aquests canvis permetran reduir els costos de publicació sense perdre qualitat informativa. A més, des d’aquest mateix número, la revista surt al carrer sense publicitat.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades