ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/20/2020 12:59:50 AM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Declaracions institucionals

Ple de novembre de 2016: 10 de novembre, Dia Mundial de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament


El primer Dia Mundial de la Ciència per a la Pau i el Desenvolupament es va celebrar a tot el món el 10 de novembre de 2002, segons la Resolució de la Conferència de la UNESCO de l'any 2001. El propòsit d'aquesta commemoració és renovar el compromís en la utilització responsable de la ciència per l'eradicació de la pobresa i en pro de la seguretat humana.

El Dia Mundial per la Pau i el Desenvolupament ha de servir per recordar als governs i a la societat en general que les ciències naturals i socials i la tecnologia són eines per atacar les causes profundes i els efectes dels conflictes i que per això cal augmentar les inversions en les recerques científiques sobre aquestes qüestions.

Com es diu a la Declaració sobre la Ciència i l'Ús del Saber Científic aprovada l'any 1999, "Tots vivim al mateix planeta i formem part de la biosfera. Ens trobem en una situació d'interdependència creixent i el nostre futur és indissociable de la preservació dels sistemes de sustentació de la vida al planeta i de la supervivència de totes les formes de vida. Els països i els i les científiques del món han de tenir consciència de la necessitat urgent d'utilitzar responsablement el saber de tots els camps de la ciència per satisfer les necessitats i aspiracions de tota la humanitat".

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades