ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/20/2020 12:59:33 AM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Declaracions institucionals

Ple de setembre de 2016: 21 de setembre, Dia Internacional de la Pau


Cada 21 de setembre, se celebra anualment a tot el món el Dia Internacional de la Pau. L'Assemblea General de les Nacions Unides ho va acordar l'any 2001 per consagrar aquesta data a l'enfortiment dels ideals de pau, tant entre les nacions i els pobles, com entre els membres de cadascun d'ells.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible han de servir per aconseguir la pau en els nostres temps. Els reptes actuals plantejats per la pobresa, la fam, la disminució dels recursos naturals, l'escassetat d'aigua, la desigualtat social, la degradació ambiental, les malalties, la corrupció, el racisme i la xenofòbia, entre altres factors, suposen un desafiament per a la pau i generen un terreny fèrtil per al sorgiment de conflictes. El desenvolupament sostenible contribueix de manera decisiva a dissipar i eliminar aquestes causes de conflicte, a més de crear unes bases per a una pau duradora. La pau, al seu torn, consolida les condicions requerides per al desenvolupament sostenible i mobilitza els recursos necessaris que permeten a les societats desenvolupar-se i prosperar.

En el Dia Internacional de la Pau tornem a dir que el desenvolupament i la pau són interdependents i es reforcen mútuament. La consecució dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible contribuiran a crear una estructura mundial de pau i per això cal reclamar als estats la mobilització dels mitjans necessaris per a fer-los realitat.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades