ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/01/2019 11:20:33
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


ESKALA

Les persones joves de Sant Boi d'entre 18 i 30 anys que estiguin a l'atur i vulguin superar aquesta situació tindran accés al programa Eskala d'entrenament i coaching professional per a joves engegat per l'Ajuntament de Sant Boi.

La persona coach (entrenador/a) ajuda als participants a observar i prendre consciència de les seves pròpies creences i conductes, a empoderar-se i saber triar les millors alternatives que potencien els resultats que busca.

El programa Eskala es desenvoluparà en 3 fases: entrenament pel balanç vital, itinerari ocupacional i itinerari d'inserció. En la primera fase cada jove analitzarà el seu punt de partida (coneixent amb profunditat de quines esferes de la seva vida potencien o dificulten la presa de decisions) i prendrà consciència de la seva posició respecte al mercat laboral realitzant el seu propi pla d'acció vital. A la següent fase, qui participi comptarà amb els recursos proporcionats per l'Eskala per a l'adquisició de competències tècniques (un taller de tast a càrrec de l'empresa, professionals a mà i pràctiques en empreses). En la tercera fase els participants executaran el seu projecte professional amb la formació i la recerca activa de feina. Comptaran amb sessions grupals sobre tècniques i planificació de la recerca de feina, accés a la borsa de feina disponible, així com de tutories individuals per l'acompanyament cap a la seva inserció.

Informació:

Al telèfon: El Punt 936 529 843

adreça electrònica: elpunt@santboi.cat/ eskalasantboi@gmail.com
al blog de La Factoria www.joventutsantboi.catESKALA
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades