ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/06/2019 10:55:32 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Entitats sense ànim de lucre

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitud i autorització d'instal·lació de parades, taules o casetes per a la venda temporal de roses el dia 23 d'abril (Sant Jordi) del 2019, en els espais habilitats.Les entitats sense ànim de lucre disposen de fins a un màxim de cinc parades per entitat.

Les entitats sense ànim de lucre disposen de fins a un màxim de cinc parades per entitat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Entitats sense ànim de lucre

-Si la persona sol·licitant delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Facilitar les dades identificatives del titular, del representant, el producte comercialitzat, i l'emplaçament, si és el cas.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 18 al 22 de març de 2019PREU:

53,30 euros per punt de venda, en concepte de taxa per la tramitació de l'autorització per la instal·lació de punts de venda a la via pública.TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentDOCUMENTS A TENIR EN COMPTE:

Veure document .pdf PARADESROSES.pdf ( 4713 Kb)
Veure document .doc certificat - roses sant jordi.doc ( 424 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/01/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades