ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/20/2019 07:49:45 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Obra de reforma o de rehabilitació d'edifici

Seleccioneu el que correspongui

. Obres en un edifici catalogat o especialment protegit segons PEPRCA (Obres de conservació, reparació o millora d'un edifici catalogat, en els termes que estableix el vigent Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic)

. Obres amb modificacions substancials a l'estructura (Obres en edificis existents que impliquen ampliació o modificacions substancials de l'estructura existent)

. Obres que suposen canvi d'usos sense increment del nombre d'habitatges (Obres de reforma interior que comporten canvi d'ús sense increment del nombre d'entitats integrants d'una divisió horitzontal)

. Obres que suposen canvi d'usos amb increment del nombre d'habitatges (Obres de reforma interior que comporten canvi d'ús o increment del nombre d'entitats integrants d'una divisió horitzontal)

. Altres supòsitsON SOL·LICITAR-LO:

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 11/05/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades