ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/20/2019 06:57:56 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei de transport adaptat "fix"

EN QUÈ CONSISTEIX:

Servei de transport especial per a persones amb limitacions greus de mobilitat que necessiten un vehicle adaptat per als seus desplaçaments fixos reiteratius en origen, destinació i horari, de manera que poden ser facilment programats amb anticipació.

Són desplaçaments normalment diaris per assistència a centres de serveis socials especialitzats de la Xarxa Pública com són centres de dia de teràpia ocupacional, centres de dia ocupacional d'inserció, centres de dia, centres assimilats amb funcions d'acolliment diürn, etc. tots ells de caire públic o concertat.

Tantmateix alguns desplaçaments poden tenir una periodicitat setmanal o de diversos dies a la setmana.

Són desplaçaments susceptibles d'un tractament col·lectiu, organitzat en rutes establertes prèviament.

El servei es podrà prestar a persones amb mobilitat reduïda que resideixin als municipis del Baix Llobregat que pertanyin a l'àmbit de l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), es a dir: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans, i que es desplacin a algun centre d'aquests mateixos municipis o a l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Estar empadronat en el municipi

Disposar del certificat de reconeixement de discapacitat.

Superar el barem de mobilitat reduïda i/o barem d'acompanyament.

No disposar de targeta d'aparcament i vehicle propi, del qual sigui conductor.

Les persones empadronades a Sant Boi de Llobregat que disposin del Certificat de reconeixement de discapacitat que presentin algún transtorn greu de conducta que impossibiliti l'ús d'un transport públic, caldrà adjuntar informe mèdic.

No serà necessària la possessió del certificat de reconeixement de discapacitat en el cas que la persona tingui més de 65 anys d'edat o li faltin 3 mesos per a complir-los i tinguin grau de dependència reconegut.

Si la persona delega en un representant s'ha d'aportar la seva autorització i la fotocòpia del DNI.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

. Fotocòpia DNI de la persona beneficiària

. Certificat de reconeixement de disminució expedit per l'ICASS (no imprescindible per a les persones majors de 65 anys que tinguin grau de dependència reconegut)

. Certificat del grau de dependència (en el cas de persones majors de 65 anys que no tenen el certificat de disminució de l'ICASS)

. Informe mèdic (en cas de presentar trastorn greu de conducta)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Durant tot l'anyPREU:

Es regula mitjançant una taxa municipal que varia en funció del tipus de servei (Ordenança fiscal núm. 23)

Depenent de la RPC (renda per càpita) es podran atorgar reduccions de la quota a abonar.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP) Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Horari OMAPMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Model Informe mèdic (només en el cas de presentar transtorn greu de conducta)Veure document .doc Informe mèdic FIX.doc ( 23 Kb)
Veure document .doc Autorització.doc ( 20 Kb)
Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/14/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades